A întors-o ca la Ploiești! După ce a spus că a fost cerută de nevastă, ispita Bianca Pop șochează din nou: „Sunt singură și vreau la Puterea Dragostei”

Autor:
Publicat: 10/07/2020 | 14:35
A întors-o ca la Ploiești! După ce a spus că a fost cerută de nevastă, ispita Bianca Pop șochează din nou: „Sunt singură și vreau la Puterea Dragostei”

Zilele trecute, ispita Bianca Pop se lăuda că nepotul celebrului Sorinel Puștiu a cerut-o de nevastă și chiar își făcea planuri de nuntă. Se pare că bruneta a dat uitării totul, căci acum se declară singură și mulțumită de statutul său amoros și chiar face afirmații surprinzătoare: vrea să intre în casa Puterea Dragostei.

Bianca Pop nu lasă nicio zi să treacă fără să uimească pe toată lumea. Fosta ispită de la Insula Iubirii a uitat complet că a fost cerută de nevastă, lucru cu care se lăuda chiar zilele trecute, iar acum mărturisește că își dorește să participe la Puterea Dragostei.

Deși spune că este singură, ispita Bianca Pop afirmă că „are pe cine vrea ea”, în stilul său caracteristic și lipsit de modestie.

”Sunt singură și disponibilă….mă simt foarte bine, pentru că, de fapt am pe cine vreau eu. Sunt singură pentru că nu pot să stau cu oricine. În primul rând trebuie să-mi placă fizic, cum se comportă, cum mă tratează.

Nu-mi doresc nimic. Sunt fericită și împlinită. Am tot ce și-ar putea dori oricine. Îi mulțumeșc Lui Dumnezeu pentru tot ce am.”, a spus Bianca Pop, pentru wowbiz.ro. 

Vrea să intre în casa Puterea Dragostei

Printre lucrurile mărturisite, Bianca Pop a spus că este extrem de apropiată de Jador și că „nimeni nu se poate atinge de el”. Mai mult, fosta ispită de la Insula Iubirii și-a arătat dorința de a fi prezentatoare TV și chiar a spus că ar vrea să meargă la Puterea Dragostei, motivând că dacă va veni ea, o va urma și Jador.

”Mi-aș dori să fiu prezentatoare Tv. Să am emisiunea mea, ceva de entertainment, că așa sunt eu. Aș merge și la Puterea Dragostei, chiar vreau să merg! Oricum, dacă eu merg, vine și Jador! Dacă merg eu, căștig în fiecare săptămână” a mai spus Bianca Pop, la fel de…„modestă.”