Să vezi și să nu crezi! În plin scandal cu interlopii, ispita Bianca Pop a fost cerută de nevastă. Viitorul soț e nepotul unui celebru manelist

Publicat: 07/07/2020 | 12:17
Să vezi și să nu crezi! În plin scandal cu interlopii, ispita Bianca Pop a fost cerută de nevastă. Viitorul soț e nepotul unui celebru manelist

După mai multe episoade dramatice în care a fost implicată în ultima perioadă, ispita Bianca Pop este mai fericită ca niciodată. A ieșit soarele și pe strada ei și nu a mai putut să țină secret absolut nimic: nici relația cu iubitul său, nici faptul că acesta a cerut-o, deja, de soție. Nici măcar scandalurile cu clanul Caranilor nu i-au umbrit fericirea fostei ispite de la Antena 1, care a simțit nevoie să împărtășească totul cu fanii săi.

Ispita Bianca Pop se află în centrul unui adevărat scandal cu clanul Caranilor. Bruneta îl acuză pe fostul său iubit că a scos-o afară din hotel de păr, pentru că nu și-a plătit nota de plată și susține că a apelat deja la oamenii legii, pentru soluționarea problemei. Mai mult, Bianca Pop a mai mărturisit că i-a fost furată și o geantă în valoare de câteva mii de euro, dar pentru toate acestea există poliție și dreptate, susține ea.

NU RATA – BIANCA POP S-A FĂCUT DIN NOU DE RÂS. NU IESE DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 DE EURO, DAR NU-ȘI PLĂTEȘTE SEJURUL LA HOTEL! „NU AVEAM BANI. CE ERA SĂ FAC, SĂ S** P***”?

Bianca Pop a fost cerută de nevastă

Deși toate păreau a merge cum nu se poate mai rău în viața Biancăi Pop, aceasta a avut parte de o surpriză uriașă. Noul său iubit, Richard, a cerut-o de soție, iar nunta se pare că va avea loc în curând. Richard este nimeni altul decât nepotul celebrului Sorinel Puștiu, așa că la marele eveniment va cânta toată spuma manelelor, după cum chiar Bianca Pop a mărturisit, pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI – BIANCA POP, BĂTUTĂ ȘI UMILITĂ PE LITORAL! CE A PUTUT POVESTI „ISPITA”

”Am o veste maximă! Mamă, ce fericită sunt, trebuie să vă spun și vouă. Ați văzut că a apărut în presă un articol la WOWbiz.ro că eu sunt iubita lui Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul! Da, este adevărat, suntem împreună dar nu am spus la nimeni. Eu pe la mare, eu la hotel, la ora 3 trebuie să merg la Inspectorul Capitalei, aici vorbim de chestii grave și serioase, am de depus niște plâgeri penale iar domnul de la Carani, Aurel, o să-mi dea mulți bani ca eu să-mi retrag plângerea, ați înțeles?

Pe lângă asta, Richard, nepotul lui Sorinel Puștiul m-a cerut de soție! Și nunta va fi curând. Bineînțeles, va cânta: Andra, Florin Salam, Adrian Minune, Sorinel Puștiul, Tzankă… Nu pot să vă spun încă data, dar veți afla”, a povestit Bianca Pop într-un clip postat pe Instagramul său.