A lăsat-o pe ”prinţesa dulciurilor” acasă şi şi-a făcut de cap. OŢIL a călcat strâmb la LOFT cu MARILYN MONROE de ROMÂNIA!

Publicat: 19/07/2016 | 00:00

Unul dintre cei mai râvniţi prezentatori de matinale de la Antene pare să se bucure din plin de statutul de singur la mare, cu prietena acasă (”Prinţesa dulciurilor”), lucru care se vede de la o poştă în poza alăturată: se apropie de LOFT ca de Mecca! Râde cu gura până la urechi şi îşi deschide braţele ca şi cum se întâlneşte cu cineva drag lui, ceea ce se şi întâmplă: se întâlneşte locul în care nu ai cum să nu "combini" cumva, ceva, pe cineva! :)

Vorbim, desigur, despre „matinalul“ Dani Oţil, care sâmbătă a făcut treabă bună! 🙂  CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat la LOFT în căutare de fete, lucru normal şi des întâlnit. Asta până când o blondă tinerică l-a agăţat pe fostul Mihaelei Rădulescu, care nu zis „pas“ atenţiei primite. Şi nu orice domnişoară, ci o minionă cu alură de Marilyn Monroe, cât se poate de talentată. Şi bombată. 🙂 Spunem talentată, pentru că domnişoara în cauză, cea care i-a furat ochii lui Dani Oţil se numeşte Michelle Corina sau Lil Rosé, aşa cum îşi spune când urcă pe scenă. Cei doi au ciocnit câte un pahar de vin, dar au şi pornit o discuţie destul de interesantă, la cât de concentrat a părut să devină Dani Oţil, la un moment dat.

Cea care l-a agăţat pe Dani Oţil nu a fost chiar o „oarecare“, ci cântăreaţa cunoscută sub pseudonimul de Lil Rose
Cea care l-a agăţat pe Dani Oţil nu a fost chiar o „oarecare“, ci cântăreaţa cunoscută sub pseudonimul de Lil Rose

Blondina s-a şi fotografiat alături de el, nelăsând să îi scape aşa o ocazie, iar imaginea cu cei doi a ajuns rapid pe Instagram, aceasta părând să fie o fană înfocată a „matinalului“. Mai mult, fostul iubit al Mihaelei Rădulescu nu a ieşit singur în clubul Loft de la malul mării, acolo unde a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, ci însoţit de colegul de către colegul său cu care apare şi pe sticlă, Răzvan Simion, mult mai rezervat.

Dani Oţil a mers în clubul Loft din Mamaia, acolo unde a aplicat reţeta de „singur şi fericit“
Dani Oţil a mers în clubul Loft din Mamaia, acolo unde a aplicat reţeta de „singur şi fericit“

Despre burlacul de 35 de ani, CANCAN.ro vă povestea în urmă cu doar o lună de zile că a început să trăiască o discretă poveste de dragoste cu Ioana Uretu, în vârstă de 27 de ani, alături de care a ieşit într-un restaurant din Nordul Capitalei (Citeşte AICI mai multe). Cu Ioana care deţine o afacere cu dulciuri, cărţi şi flori, lucrurile nu par să se fi îndreptat, însă, spre direcţia unei relaţii serioase, ţinând cont că el a mers singur-singurel, fără ea, în clubul din Mamaia.

Totodată, încă de când s-a despărţit, spre sfârşitul lui 2014, de Mihaela Rădulescu, omul de televiziune nu a mai avut nicio relaţie oficială, deşi viaţa lui cât se poate de activă – fiindcă Dani Oţil e cunoscut pentru faptul că are o mulţime de hobby-uri, odată ce emisia sa de pe micul ecran se încheie – a fost presărată de mici aventuri amoroase.

Citește și...