„A leşinat şi şi-a dat ochii peste cap!” Momente tragice pentru Diana de la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat cu vedeta de la Antena 1

Publicat: 26/10/2019 | 10:23
„A leşinat şi şi-a dat ochii peste cap!” Momente tragice pentru Diana de la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat cu vedeta de la Antena 1

Vedetele au sensibilitățile lor, așa cum se spune de foarte multe ori, iar acestea duc, uneori, și la momente dificile. Apar temeri, lacrimi și efortul de a pune totul pe linia de plutire. Diana, concurenta de la ”Insula Iubirii”, nu a putut evita, la rândul ei, clipele dificile. Iar motivul este unul… cu blăniță.

Invitată la „Stăpânii vedetelor” Diana a vorbit despre căţeluluşul ei, rasa Yorkshire Teacup. Fostul iubit al Dianei, Ben, a plecat luându-și și cățelușul cu el Cei doi s-au despărțit, iar Ben nu a vrut să lase Dianei animalul de companie. Concurenta de la ”Insula Iubirii” și-a dorit un câine micuţ, fiindcă nu dorește să îl lase singur acasă și preferă să îl ia cu ea peste tot. Rasa respectivă este una care are probleme medicale, în general, iar Diana a tras, la un moment dat, o sperietură groaznică.

“Când a fost foarte mic, am avut foarte mari probleme, am crezut că îl pierd. Avea o lună de când era la mine. I-am schimbat brusc mâncarea, nu am ştiut şi am trecut de la mâncare uscată la mâncare umedă. Stomăcelul lui a fost foarte sensibil şi a început să facă scaune cu sânge. Era groaznic şi era leşinat. La un moment dat, a leşinat şi şi-a dat ochii peste cap, m-am speriat foarte tare. Atunci a fost cel mai groaznic moment de când îl am până acum. Între timp am aflat că le scade glicemia. (…) Apoi mi-a mai făcut o cădere de calciu. Când fac asta, li se albeşte puţin gingia şi aşa îţi dai seama. Am pus puţină miere pe deget şi i-am pus pe limbuţă. Şi şi-a revenit imediat”, povesteşte Diana LA ”Stăpânii vedetelor”.

Citește și...