A luat masina mamei si a facut un gest care va scrie istorie in trecutul lui! Cum s-a facut Andrei Videanu baiat de casa!

Publicat: 11/01/2015 | 01:00

La adapostul unui trai fara griji, fiul fostului primar al Capitalei, Adriean Videanu, s-a bucurat de un stil de viata extravagant si de o paleta larga de femei. Una i-a pus insa capac. 

Unul dintre copiii de bani gata ai Capitalei, Andrei Videanu, fiul fostului primar Adriean Videanu, a primit mai mereu tot ce si-a dorit de la parintii lui care au vrut ca atat el, cat si sora lui, sa nu fie cot la cot cu celelalte odrasle din lumea buna a Bucurestiului.

A studiat in Elvetia, la una dintre cele mai prestigioase colegii din lume, iar de fiecare data cand venea acasa era nelipsit din cluburile de fita unde nu se uita la bani cand comanda cea mai fina bautura.

Andrei Videanu

Cum era de asteptat, Andrei a testat mult “piata” si in materie de femei. Pana i-a cazut cu tronc Cristina, o blonda frumusica ce a reusit sa-l schimbe la 180 de grade pe fiul primarului.
Acesta aproape ca a renuntat definitiv la viata de noapte de cand este cu ea, iar asta inseamna de aproape patru ani!

Andrei s-a facut baiat de casa

Si-a condus iubita acasa

Paparazzii CANCAN l-au surprins acum pe Andrei intr-o ipostaza care demonstreaza cat de mult isi iubeste prietena, si ca planurile de viitor ale celor doi par a fi foarte serioase.

Cristina a fosta dusa acasa

Acestia s-au vazut in casa lui din zona Alba Iulia, iar la plecare el s-a oferit s-o duca acasa cu masina mamei, in zona Lizeanu. Cristina s-a despartit cu greu de Andrei, si s-a vazut asta din timpul petrecut in masina.

Cristina s-a despartit cu greu de Andrei
Cristina s-a despartit cu greu de Andrei

Inclusiv dupa ce a iesit din masina, iubita acestuia a mai petrecut momente buna uitandu-se la el, lung, in timp ce probabil ii spunea ca ii va fi dor de ea.

Andrei s-a facut baiat de casa
Andrei s-a facut baiat de casa

Dupa ce la majorat baiatul lui Adriean Videanu a fost cadorisit de tatal sau cu un bolid de trei miliarde de lei vechi, acum i s-a mai facut o pofta: a vrut o motocicleta ca a politistilor. Si a primit! Este vorba despre un Bombardier Spyder, de culoare galbena, care a costat in jur de 20.000 de euro.

Cristina a fosta dusa acasa

 (M.A.)