“A-mi dai nr tel să vorbim”. Cum a încercat un fan să o “agațe” pe Oana de la Genius pe Facebook

Publicat: 24/04/2019 | 08:35

Oana Vincu, Cezar Hălmăgean și Ovidiu Hălmăgean au cucerit românii în anii ’90 cu muzica lor, însă, de multă vreme, ei au intrat într-un con de umbră și le merge bine în viață. Desigur, mai sunt puși și în situații delicate și… uneori răbufnesc! Așa s-a întâmplat în cazul foste membre a trupei Genius, care a reacționat dur după ce un fan a încercat să o “agațe” pe Facebook.

Citește și: Au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din anii ‘90, dar s-au despartit! Ce se intampla acum cu Oana si Cezar de la Genius

Cum a încercat un fan să o “agațe” pe Oana de la Genius pe Facebook

Unul dintre admiratorii Oanei Vincu i-a scris în privat pe Facebook, mărturisindu-i că își dorește să o cunoască mai bine. Mai mult, bărbatul a îndrăznit să îi ceară numărul de telefon, deși este “certat” cu gramatica limbii române. Fosta membră a formației Genius i-a spus clar și răspicat că nu folosește această rețea de socializare pe pot de site de dating, iar când a observat că bărbatul nu știe să scrie corect românește, ea l-a pus la punct. “Nu «a-ti» dau nimic” este replica pe care a primit-o fanul Oanei de la Genius.

Ulterior, vedeta a postat pe Facebook o captură făcută la discuția purtată în privat cu admiratorul care este “certat” cu gramatica limbii române. “De ce faceți asta? De ce? ? este mesajul pus la descriere atunci când publicat imaginea.

În timp ce unii dintre fanii artistei au făcut glume pe seama bărbatului care nu știe să scrie corect românește, ei exprimându-se greșit, alții au sfătuit-o să îi dea block pe Facebook. “«Ami da» mie nr de telefon… da’ de fix… ca «nam» minute!… daca «nai» fix, ms !! ???”, “De ce nu «ai» dai block? ?”, “Sigur e un cocalar agramat cu BMW…?”, “«Ke fake papushik ? Esti o deosebită! Fax ai? Porumbei voiajori? 😀”, “«A-mi plake» contrareactia ta, Oana ! ?? Block pentru Fat-Frumos ! ?? Pun pariu ca inca se intreaba: «De ce?»” sunt cinci dintre comentariile lăsate de susținătorii vedetei.

Discuția purtată de fosta membră a trupei Genius cu un fan care și-a dorit să iasă cu ea, deși este “certat” cu gramatica limbii române. Sursa foto: Facebook

Nu este pentru prima dată când Oana de la Genius este pusă într-o situație neplăcută. În urmă cu două luni, ea a fost contactată de un alt fan, care i-a trimis poze cu el complet gol. Și atunci, cântăreața a postat captura făcută la discuție și s-a revoltat: De ce credeți că îmi doresc să primesc selfie-uri cu voi goi pe Facebook?.

Citește și...