A murit Constantin Ștefănache! „Drum lin, domnule inginer”

Publicat: 26/05/2020 | 12:03
A murit Constantin Ștefănache! „Drum lin, domnule inginer”

Este o zi tristă pentru toți cei care l-au cunoscut și iubit pe inginerul Constantin Ștefănache. Acesta a încetat din viață, lăsând în urmă o familie îndurerată și foarte mulți oameni care au învățat de la el numai lucruri bune, atât în meseria pe care a practicat-o, cât și în viața de zi cu zi. 

Inginerul Constantin Ștefănache s-a stins din viață – este vestea tristă a zilei. Acesta a fost unul dintre cei mai respectați oameni ai comunei Vutcani și provenea dintr-o familie de cinste, de gospodari, extrem de iubită. Regretatul inginer agronom a avut o viață plină cu de toate.

CITEȘTE ȘI – DOLIU URIAȘ ÎN ROMÂNIA! A MURIT LENUȚA BUTA: „ÎNGRIJEA BOLNAVII, ÎN TIMP CE ALȚII SPUNEAU CĂ NU EXISTĂ VIRUSUL”

Om respectat și iubit în meseria de inginer

A plecat de acasă încă de mic copil, pentru a-și face un rost în viață și nu i-a fost niciodată teamă de muncă și nici de provocări, pelegrinând prin șantierele patriei, la București, Roman, Fălticeni, Iași, Predeal, Făgăraș și Râșnov, nu a renunțat niciodată la visul de a învăța și de a accede în lumea agronomilor și de a se întoarce în satul căruia îi ducea dorul mereu, notează vremeanoua.ro.

NU RATA – DOLIU URIAȘ ÎN LUMEA MUZICALĂ! A MURIT CÂNTĂREȚUL MORY KANTÈ, DEVENIT CELEBRU PUBLICULUI INTERNAȚIONAL CU PIESA „YEKE YEKE”

Regretatul inginer Constantin Ștefănache „agronom înnăscut, nu făcut”, a adus plus valoare sectoarelor în care a activat, pornind de la inginer stagiar la CAP Cursești, inginer șef la CAP Vutcani, șef CUASC Crasna și Vaslui, iar înainte de pensionare, director al Inspectoratului pentru Protecția Consumatorului al Județului Vaslui.

Din păcate, inginerul agonom a încetat din viață pe 25 mai, mai transmite sursa citată.

Citește și...