A murit Smaranda, tânăra protestatară din Piața Victoriei al cărei mesaj s-a viralizat

Publicat: 29/10/2018 | 17:31
A murit Smaranda, tânăra protestatară din Piața Victoriei al cărei mesaj s-a viralizat

Smaranda Cărare a murit în urma unei boli care a răpus-o chiar înainte de a împlini 18 ani. 

Smaranda a participat la protestele din Piaţa Victoriei, în februarie 2017, cu toate că se lupta cu o boală îngrozitoare. Ea a fost fotografiată atunci cu o foaie pe care scria că a chiulit pentru a participa la protest. A postat fotografia pe pagina ei de facebook şi a adăugat un comentariu plin de umor: „Trebuie să fac rost de scutire„.

La un an și jumătate după acel mesaj care s-a viralizat, adolescenta a pierdut lupta cu cancerul.

S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi. Țara asta nu i-a dat nicio șansă! Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte! Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur și simplu nu am cuvinte…” este mesajul Cameliei Tabacu, una dintre prietenele de familie ale Smarandei, citat de observator.tv.

Mama fetei a postat şi ea un mesaj cutremurător, în care a anunţat unde va fi depus trupul Smarandei şi când va fi înmormântată fata.

Smaranda va fi depusă la capela mare Bellu ortodox astăzi în jurul orelor 14. Înmormântarea ei va avea loc mâine la ora 12. Pentru toți cei care doriți să vă luați rămas bun de la ea, vă aşteptăm cu drag. Mulțumesc mult din suflet tuturor celor care au fost alături de noi, care ne-au ajutat, Dumnezeu să vă binecuvânteze şi pe ea să o odihnească„.

 

Citește și...