A născut Raluca Ropotan, fiica lui Stelian Ogică: ”Un semn că va fi un mare fotbalist!”

Publicat: 07/12/2018 | 08:37

A născut Raluca Ropotan, fiica lui Stelian Ogică! Raluca a devenit mamă pentru prima oară în viață, iar bunicul Ogică și-a manifestat bucuria pe pagina sa de socializare.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Stelian Ogică a postat o fotografie de la maternitate, surâzând fericit. Mai mult, proaspătul bunic a făcut și o ”profeție”, ținând cont de momentul în care micuțul Ivan a venit pe lume.

”MOTANE ! Oficial sunt Bunic !Tataie ;((((( ,In timp ce Adrian Ropotan inscria un gol superb ,U Craiovei, se nastea Ropotan Ivan (NICOLAI )Un semn ca v a fi un mare Fotbalist !” (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Prietenii virtuali ai lui Stelian Ogică s-au întrecut în urări:

”Să-ți trăiască nepotul, și să vă bucurați de el!”, ”Să vă trăiască și sa fie sănătos”, ”La multi ani!!!!sa va traiasca acest mic pui de om si sa fie la fel de renumit ca si parintii lui.???????”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de Facebook.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

CITEȘTE ȘI: RALUCA OGICĂ, DESPRE VIAȚA DE LUX DIN DUBAI: ”NU AM TIMP SĂ MĂ PLÂNG DE CEVA”

Raluca Ropotan: ”Adrian este perfect!”

„Adrian este perfect. Nu sunt restricţii în privinţa femeilor, nici vestimentare. Este o viaţă normală. Ne-am gândit să ne luăm în Dubai un apartament, dar acum avem alte priorităţi. Activităţi obişnuite, mergeam la sală, în oraş, în rest, lucruri uzuale. Magazinele sunt foarte multe, sunt aprovizionate şi mai scumpe decât cele din Europa, dar te adaptezi la viaţa de acolo trăind în ritmul acela. Nu am timp să mă plictisesc sau să mă plâng de ceva”, a spus Raluca Ropotan, fiica lui Stelian Ogică,în urmă cu doar câteva luni, atunci când era însărcinată. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Stelian Ogică, un bunic fericit

 

Citește și...