A treia zi de proteste în România! Piaţa Victoriei este arhiplină!

Publicat: 02/02/2017 | 19:08

Pentru a treia zi consecutiv, zecii de mii de oameni s-au strâns în faţa Guvernului, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de modifcările prin ordonanţă de urgenţă la Codul Penal şi a promovării legii graţierii şi amnistiei. Jandarmii sunt şi ei în număr mare, au primit flori de la protestatari şi au împărţit fluturaşi cu sfaturi menite să-i protejeze pe cetăţenii paşnici de persoanele violente

UPDATE 23.15. Majoritatea protestatarilor au părăsit piaţa, iar manifestaţia s-a desfăşurat paşnic. Nu au existat nici un fel de incidente.

UPDATE 22.10 În Bucureşti sunt la această oră 80.000 de oameni, iar în ţară sunt în total peste 120.000 de protestatari ieşiţi în stradă.

UPDATE 21.36 Jandarmieria a anunţat că a descoperit în apropiere de Piaţa Victoriei din Capitală două persoane care aveau asupra lor materiale pirotehnice. Acestea au fost duse la secţie.

UPDATE 20.50 Numărul protestetatarilor creşte semnifcativ minut de minut, în acest moment fiind aproximativ 60.000 de oameni în Piaţă şi în împrejurimi. În total sunt aproximativ 150.000 de oameni în toată ţara ieşiţi în stradă.

UPDATE 19.30 Bulevardul Kiseleff şi Lascăr Catargiu au fost închise, din cauza fluxului de protestatari. Protestele au început deja să ia amploare în jurul orei 17. (Gabriel Niculescu)

Citește și...