„A venit momentul să-mi iau rămas bun”. Mihai Trăiastariu, anunț tulburător înainte de Revelion

Publicat: 31/12/2018 | 10:23
„A venit momentul să-mi iau rămas bun”. Mihai Trăiastariu, anunț tulburător înainte de Revelion

Mihai Trăistariu trăiește ”periculos” la sfârșit de an și îi anunță pe fani că a primit o ofertă de nerefuzat, așa că va părăsi România. Asta în pofida faptului că anunțase, cu mai multă vreme în urmă, că nu va părăsi niciodată, definitiv, țara de baștină.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Mihai Trăistariu s-a folosit de pagina sa de socializare pentru a face acest anunț care i-a luat prin surprindere pe fani.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

”Îmi e foarte greu, dar a venit momentul să-mi iau rămas bun de la unii dintre voi, mi-am promis că nu voi părăsi niciodată România, definitiv, dar acum 2 săptămâni am primit o ofertă de nerefuzat, dintr-un loc unde mi-am dorit întotdeauna să trăiesc, New York. Am decis că o să trăiesc mai bine. Acum îmi fac bagajele și pe 5 ianuarie în zori plec spre pământul făgăduinței. Aș vrea să va mulțumesc tuturor, mai ales vouă, celor pe care i-am cunoscut, pe care i-am întâlnit și care mi-ați făcut viață mai frumoasă! O să-mi fie dor de unii dintre voi, dar simt că am nevoie de o viață nouă alături de oameni dragi mie. N-o să va uit niciodată, aveți grijă de voi. Va pup!.
P.S.: Nu știu cine a scris aceste rânduri, dar m-am gândit să le distribui și să-i urez mult noroc!”,
 a scris Mihai Trăistariu – arătând că este pus pe glume, la final de an – pe Facebook. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Mihai Trăistariu este pus pe glume la sfârșit de an