A vorbit serios?! Mutu după 0-3 cu Olanda: „Viitorul sună bine!”

Publicat: 15/11/2017 | 07:00
A vorbit serios?! Mutu după 0-3 cu Olanda: „Viitorul sună bine!”

Înfrângerea de pe „Naţional Arena” suferită de România în faţa Olandei la scor de neprezentare, 3-0, nu l-a deranjat prea mult pe Adrian Mutu. Cu toate că nu a contat în jocul cu Olanda, managerul sportiv al Fdereraţiei Române de Fotbal (FRF) a declarat că România are viitor şi că obiectivul anunţat este calificarea la Campionatul European din 2020. 

„Victoria e clară. Da, Olanda a fost mai bună, dar diferenţa nu e aşa mare. Acum ştim de unde trebuie să plecăm. Cosmin a avut curaj să bage toţi jucătorii, ceea ce nu au facut alţii. A încercat să lucreze cu toţi jucătorii convocaţi. Nu ştiu dacă şi alţii au mai făcut asta. Nu vreau să intru în polemici. Suntem pe un drum bun. Viitorul sună bine. România e o echipă la un nivel mediu. Vrem să facem reconstrucţie, cu cât mai mulţi jucători tineri. Vrem să dăm o ambiţie de a juca sub tricolor. E un proces lung. Cosmin va face schimbări mari şi vrea să aducă tot mai mulţi tineri. Calificarea la Campionatul European e obiectivul nostru. Pentru a ajunge la 2020 avem nevoie de o echipă. Că să avem echipă, trebuie să trecem şi prin aceste înfrângeri. Să vedem unde suntem. E un duş rece binevenit. Avem mult de muncit şi mult de tras.  Trebuie să învăţăm din acest meci şi să începem reconstrcuţia naţionalei”, a declarat Adrian Mutu la Pro X.

România a pierdut cu 3-0 amicalul cu Olanda de pe „Naţional Arena”, aceasta fiind prima înfrângere a naţionalei cu Cosmin Contra pe bancă.

                                              

Cristi P. 

Citește și...