Abia ce s-au căsătorit și vine 💣 Brigitte și Pastramă divorțează deja?!

Publicat: 29/05/2019 | 09:05
Abia ce s-au căsătorit și vine 💣 Brigitte și Pastramă divorțează deja?!

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit în urmî cu două zile, dar căsnicia lor ar urma să fie sortită eșecului . Sau asta, cel puțin, susține Carmen Harra.

„Conform numerologiei, Brigitte și Florin Pastramă sunt codificați amândoi cu numărul 6. Energetic vorbind, între Brigitte și Florin este o potrivire și o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense, dar au dezavantajul că se dărâmă brusc. Acestei relații îi dau o șansă pentru o perioadă de timp în care va fi foarte intensă. Eu i-am spus de la început lui Ilie Năstase (fostul soț al lui Brigitte Năstase – n.r.) că va divorța de Brigitte, iar atunci el s-a supărat pe mine. Dar iată că am avut dreptate, iar Ilie Năstase a divorțat de Brigitte. Însă lui Brigitte îi dau șansa unei relații foarte interesante cu Pastramă, pentru că între ei există o compatibilitate. Toate acestea rezultă din compatibilitatea numerologică, iar numerologia este o știință veche”, a spus Carmen Harra, pentru Click!

Reacția lui Ilie Năstase după ce Brigitte s-a măritat

Ilie Năstase nu a rămas indiferent și a reacționat după ce Brigitte și Pastramă s-au căsătorit civil. „Trebuia să renunțe mai demult la numele de Năstase. Eu am o soție care îmi poartă deja numele și cu care voi face nuntă în august. Nu-i urez nimic, îmi urez mie. Am terminat cu ea, eu sunt fericit acum și mă interesează doar de mine și de soția mea”, a declarat fostul tenismen.

Citește și...