Absenţă importantă pentru revelaţia Ligii I în Gruia!

Publicat: 13/10/2017 | 08:21

Costel Enache, antrenorul FC Botoşani, revelaţia Ligii I, nu va putea conta în meciul de duminică, din Gruia, cu liderul CFR Cluj pe serviciile lui George Miron. Avertizat cu galben în ultimul meci al turului, pierdut de FC Botoşani la Mediaş în faţa celor de la Gaz Metan cu 1-0, Geroge Miron va fi suspendat pentru partida cu echipa lui Dan Petrescu, având patru cartonaşe galbene.

Locul lui Miron în centrul defensivei botoşănene ar putea fi luat de Florin Plămadă, acesta având cele mai mari şanse de a face cuplu cu Andrei Burcă, singurul integralist al sezonului la FC Botoşani.

De altfel, Costel Enache a şi încercat această variantă în amicalul pe care FC Botoşani l-a susţinut la Suceava cu divizionara B, Foresta, meci în care cei doi au reuşit să aibă o evoluţie bună.

Tehnicianul moldovenilor a declarat că nu ştie în acest moment cât de mult va cântări în economia confruntării absenţa lui George Miron.  

„Nu am cum să-mi dau seama. Fiecare jucător vine cu ceva personal în cadrul echipei. Atitudine, determinare, încredere, calitate tehnică, inteligenţă tactică, rezistenţă fizică, forţă, joc aerian, dribling, viziune, anticipaţie! Sunt atâtea lucruri care pot fi aduse în joc de către fiecare dintre jucători. Poate pierdem într-un loc câteva dintre aceste abilităţi sau competenţe, dar câştigăm altceva în locul lor. Noi trebuie să creăm un context de joc, în care să iasă în evidenţă calitatea jucătorilor, care se află în acel moment în teren. E de lucru şi nu putem lăsa la voia întâmplării lucrurile. Trebuie să fim inteligenţi, să găsim arma perfectă cu care putem participa la vânătoare”, a declarat Costel Enache, antrenorul FC Botoşani.

Partida CFR Cluj- FC Botoşani, meci contând pentru prima etapă a returului Ligii I va avea loc duminică de la ora 20:45, jocul fiind transmis de Digi, Telekom Sport şi Look.

                      

Autor: Cristi P. 

Recomandarea CIAO.RO