Academica leagă victoriile în play-out: „Îi felicit pe jucători!”

Publicat: 02/07/2020 | 13:34
Academica leagă victoriile în play-out: „Îi felicit pe jucători!”

Academica Clinceni a bifat cea de-a patra victorie consecutivă în play-out după ce s-a impus la limită, scor 1-0 (0-0) în fața celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe într-un meci contând pentru runda a VII-a a play-out-ului Ligii 1. Victoria ilfovenilor a fost obținută grație reușitei semnate de Șut în minutul 72.

„Îi felicit pe jucători că dau dovadă de mare caracter, de nebunie, de plăcere, am reușit să creez un grup unit. Eu știu ce grup am, ce caractere am. Nu ne gândim la bani, sincer îți spun! Ne gândim la performanță! Știm că banii vor veni mai devreme sau mai târziu. Lucrurile sunt ok. Conducerea este alături de noi. Băieții au și primă de obiectiv. Pe noi ne interesează să muncim pentru a realiza o mare performanță”, a declarat Ilie Poenaru, antrenorul principal al formației Academica Clinceni după victoria cu Sepsi.

În urma acestui succes Academica a trecut peste Sepsi OSK Sf. Gheorghe în clasament, ajungând pe locul 3 cu 26 de puncte. De partea cealaltă, trupa lui Leo Grozavu a căzut pe locul 4 cu 24 de puncte.

Program etapa a VII-a play-out Liga 1
Poli Iași- FC Hermannstadt 2-3
Academica Clinceni- Sepsi OSK Sf. Gheorghe 1-0
FC Voluntari- Chindia Târgoviște 2-0
Joi, 2 iulie
ora 20:00 Viitorul Constanța- Dinamo București

Clasament play-out Liga 1
1 Viitorul Constanța- 31 pct
2 FC Voluntari – 27 pct
3 Academica Clinceni- 26 pct

4 Sepsi OSK- 24 pct
5 FC Hermannstadt- 21 pct
6 Poli Iași- 18 pct
7 Chindia Târgoviște- 17 pct
8 Dinamo- 17 pct