Academica tranșează derby-ul ilfovean și face rocada în play-out cu FC Voluntari!

Publicat: 18/07/2020 | 11:42
Academica tranșează derby-ul ilfovean și face rocada în play-out cu FC Voluntari!

Academica Clinceni a învins cu scorul de 2-1 (1-0) formaţia FC Voluntari, într-o partidă disputată pe teren propriu din cadrul etapei a 10-a a play-out-ului Ligii I.

Golurile formației pregătite de Ilie Poenaru au fost marcate de Adrian Șut (min.38) și  Jovan Markovic (min.61), reușita trupei lui Mihai Teja purtâțnd semnătura lui Alexandru Tudorie (min. 75).

„Greșelile le facem noi. Noi cred că am făcut cadou golurile pe care le-am primit. Am primit două goluri, nici nu știu din ce. Mai avem 6-7 etape, trebuie să continuăm să acumulăm puncte. Din păcate, nu am câștigat niciun punct din aceste două deplasări, deși am dominat cele două meciuri. Am încredere în ei și au calitate, dar îmi pare rău că pe niște greșeli copilărești luăm goluri. Sunt meciuri importante, meciuri în care fiecare echipă își dă viața pe teren ca să câștige puncte. Pe viitor, trebuie să fim mai concentrați. Mai sunt patru etape în care trebuie să fim foarte concentrați. Capul jos, mai multă modestie, încercăm să fim mai concentrați și să câșttgăm puncte. Nu am ce să le repreoșez băieților, ei și-au dorit să câștige. Nu neapărat arbitrajul a influențat acest meci”, a declarat Mihai Teja.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni a urcat pe poziţia a doua a clasamentului play-out-ului Ligii I, cu 29 de puncte, depăşind-o pe FC Voluntari, care a coborât pe locul 3, cu 28 de puncte.