Accident grav in Bacau! 11 persoane au fost strivite intr-un microbuz!

Publicat: 12/11/2014 | 10:53
Accident grav in Bacau! 11 persoane au fost strivite intr-un microbuz!

11 persoane au ajuns la spital, miercuri dimineaţă, din care două în stare gravă, după ce microbuzul de transport s-a rasturnat, pe un drum din judeţul Bacău. Soferul autovehiculului, şi el rănit, a pierdut controlul asupra direcţiei.

Potrivit primelor informaţii oferite de către poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Obârşia, comuna Izvorul Berheciului, din judeţul Bacău, de pe drumul judeţean DJ 241A, după ce şoferul unui microbuz de transport persoane, care făcea o cursă regulată, a pierdut controlul asupra direcţiei, iar maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

accident bacau

În urma accidentului rutier, 11 persoane aflate în microbuz, printre care şi şoferul mijlocului de transport în comun au fost rănite, două fiind în stare gravă. La locul accidentului au ajuns cinci ambulanţe, precum şi echipaje de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, care au intervenit pentru scoaterea victimelor din microbuz.
„Unul dintre pasageri a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. De altfel, această persoană, în vârstă de 34 de ani, se afla în starea cea mai gravă, alături de un alt pasager din microbuz. La o primă evaluare la locul accidentului, victimele au suferit diverse fracturi, politraumatisme, traumatisme cranio-cerebrale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Toate cele 11 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Poliţiştii continuă cercetările la locul accidentului, o primă concluzie privind cauzele producerii acestuia fiind „neadaptarea vitezei de către şoferul microbuzului la condiţiile de drum”.

SURSA Mediafax

Citește și...