Accident grav în centrul Capitalei. Şoferul vinovat era sub influenţa unor substanţe şi a devenit violent

Publicat: 03/02/2018 | 16:20

Accident grav în centrul Capitalei. Patru maşini s-au ciocnit pe bulevardul Dacia iar cinci oameni au fost răniţi în urma accidentului. Circulaţia rutieră este momentan blocată iar poliţiştii de la rutieră au început o anchetă. Primele date arată că accidentul s-a produs din cauza unui şofer care conducea sub influenţa alcoolului.

UPDATE Parchetul investighează cazul. Maşinile ar fi fost lovite intenţionat

Accidentul va fi investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, unul dintre şoferii implicaţi fiind suspectat că a lovit intenţionat celelalte trei maşini, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.ro.

„În jurul orei 15.00, pe Bvd. Dacia în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviţei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma acestui eveniment mai multe persoane au fost rănite unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care împreună cu poliţiştii Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, vor stabili toate aspectele şi împrejurările producerii acestui eveniment”, au anunţat reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Bărbatul ar fi avut un conflict cu partenera sa, alături de care se afla în maşină, cei doi aplicându-şi lovituri. Din primele informaţii strânse de procurori, acuzaţia sub care ar urma să se facă investigaţia ar fi de tentativă de omor, încadrarea concretă urmând să se facă după audieri.

Ştirea iniţială. Cele 5 victime au fost duse la spital. Din primele informaţii, rănile victimelor nu ar fi grave. Accidentul a fost provocat de un şofer care se afla fie sub influenţa alcooluli, fie a drogurilor. Şoferul s-ar fi certat cu partenera sa, în timp ce conducea.

După ce a lovit două autovehicule, şoferul a coborât din maşină şi ar fi încercat să intre într-un taxi. Acesta ar fi spart geamul de la taxi şi ar fi încercat să intre peste taximetrist şi pasager. Bărbatul violent a fost reţinut de poliţie, unde i se fac teste.Pe Bulevardul Dacia nu se circula pe niciun sens, în acest moment.

Citește și...