Accident grav în judeţul Constanţa! Cinci persoane au fost rănite după răsturnarea unei ambulanţe

Publicat: 11/05/2017 | 15:26

Cinci persoane au fost rănite, joi, după ce o ambulanţă privată s-a răsturnat în urma unui accident rutier petrecut la ieşirea din oraşul Ovidiu, din judeţul Constanţa, anunţă mediafax.ro.

Potrivit primelor informaţii, autospeciala privată transporta la spital pacienţi care aveau nevoie de dializă, iar la un moment dat, la ieşirea din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, ar fi acroşat un autoturism care circula din sens opus şi s-a răsturnat. În urma accidentului, cele cinci persoane aflate în ambulanţa privată – pacienţi şi angajaţii firmei – au fost rănite uşor, având nevoie de intervenţia cadrelor medicale, adaugă mediafax.ro.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care le-au acordat îngrijiri medicale răniţilor. Aceştia sunt conştienţi şi cooperanţi, urmând să fie transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Poliţia Rutieră a început cercetările la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, conform mediafax.ro.

Citește și...