Accident grav în județul Tulcea. Un șofer a pierdut controlul mașinii, a ieșit de pe drum și s-a izbit de… FOTO

Publicat: 07/06/2020 | 14:22

Un accident grav a avut loc duminică, pe fondul vitezei excesive, în județul Tulcea. În vârstă de 31 de ani, un șofer a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un parapet de protecție și un arbore.

VEZI AICI: ACCIDENT LA INTRAREA ÎN MALL, PROVOCAT DE O TÂNĂRĂ DROGATĂ LA VOLAN! INCREDIBIL CUM A REACȚIONAT PRIETENA EI DUPĂ IMPACT: ”NU SUNAȚI NICĂIERI. PLECĂM ÎN TREI MINUTE” VIDEO

Accidentul s-a produs în afara localității Babadag. Șoferul a fost rănit și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. De precizat că deținea permis de conducere valabil.

accident tulcea
Accident grav la Tulcea

Oamenii legii sosiți la fața locului au demarat o anchetă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

CITEȘTE ȘI: Gelozia, bat-o vina! Cum a reacționat Florin Salam când Roxana Dobre a început să danseze lasciv în fața tuturor la ziua ei de naștere. VIDEO

Alt accident grav în Tulcea

Pe 29 ianuarie, un alt accident cumplit a avut loc în Tulcea. Din păcate, atunci, un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața, după ce a ieșit de pe carosabil și s-a izbit, cu autoturismul pe care îl conducea, de un copac.

Accidentul s-a produs după ce tânărul originar din comuna Sarichioi, judeţul Tulcea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit puternic de un copac.

NU RATA: ACCIDENT GRAV LA PUTNA! O MAȘINĂ A INTRAT ÎN PIETONI. FOTO

În dreapta șoferului se mai afla o femeie, care a fost salvată de echipajul de descarcerare și mai apoi transportată de urgență la spital.