Accident grav provocat de un șofer de 22 de ani din Caracal. Totul s-a întâmplat după o urmărire ca-n filme

Publicat: 18/03/2019 | 08:42
Accident grav provocat de un șofer de 22 de ani din Caracal. Totul s-a întâmplat după o urmărire ca-n filme

Șoferul nu a oprit atunci când polițiștii i-au semnalizat să tragă pe dreapta, accelerând și încercând să se facă nevăzut. Bineînțeles, polițiștii au pornit imediat în urmărirea lui, rezultând o urmărire ca-n filme. 

Tânărul de 22 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, de unde și atitudinea teribilistă de care a dat dovadă. La un moment dat, el a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. În mașină se mai aflau patru pasageri. Doi dintre ei au fost răniți și au ajuns la spital, iar șoferul s-a ales cu gâtul tăiat.

Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din comuna Deveselu, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0.62 mg/ litru, alcool pur în aerul expirat.
Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, echipajul SMURD Caracal a preluat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din comuna Deveselu, cu plagă de aproximativ cinci centimetri la nivelul gâtului şi traumatism cranio-facial, potrivit observator.tv.

Medicii au preluat doi bărbaţi, unul cu traumatism de şold şi cel de-al doilea politraumatizat prin accident rutier. Cele trei persoane au fost transportate la spitalul din Caracal. Celelalte două persoane aflate în autoturism au fost asistate la faţa locului şi au refuzat transportul la spital.

Citește și...