Accident în lanț, în Argeș. Două TIR-uri, patru mașini și un microbuz s-au ciocnit. În impact a fost spartă și o țeavă de gaze

Autor: Maya Radu
Publicat: 20/05/2019 | 18:10
Accident în lanț în localitatea Bascov din Argeș. Șapte autovehicule s-au ciocnit. Totul s-a întâmplat după ce una dintre mașini a intrat pe contrasens și a lovit rezervorul unui TIR. Roată de rezervă a TIR-ului s-a desprins și a creat un adevărat haos în trafic. (VEZI ȘI: RUDEL OBREJA, IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT MORTAL PE AUTOSTRADĂ)
A urmat un carambol în care au fost implicate două TIR-uri, patru mașini și un microbuz. Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului pentru interveni. Din impact, una dintre mașini a lovit și a distrus și o țeavă de gaze. Sunt scurgeri de gaze în zonă, iar combustibilul din rezervorul TIR-ului s-a împrăștiat pe șosea.

Cozi uriașe în zona accidentului

La locul accidentului au ajuns și polițiștii pentru a dirija traficul. Se circulă infernal și sunt cozi uriașe în zonă, la această oră. Reprezentanții societății de furnizare a gazelor vor interveni la fața locului. În ciuda haosului și pagubelor însemnate, din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Citește și...