Accident înfiorător în Brăila. Șoferul unui BMW, proiectat pe șosea după ce a pierdut controlul volanului și a făcut prăpăd. Bărbatul de 23 de ani, în comă la spital

Publicat: 25/11/2019 | 08:21

Un accident înfiorător s-a produs azi-noapte pe un bulevard din Brăila. Un bărbat de 23 de ani a ajuns comă la spital, după ce a pierdut controlul bolidului și s-a izbit de o altă mașină, de un copac și, ulterior, s-a oprit într-un stâlp. În urma impactului violent, șoferul a fost proiectat pe șosea, iar  BMW-ul lui s-a transformat într-un ghem de fiare.

Accident înfiorător în Brăila. Un tânăr de 23 de ani este în comă

Accident groaznic pe Bulevardul Independenței din Brăila. Un tânăr de 23 de ani afla la volanul unui BMW înmatriculat în Buzău a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina, pe rând, de un WW Polo, un copac, apoi a ricoşat într-un stâlp. Nenorocirea s-a produs aseară, în jurul orei 22.45.

Șoferul de 23 de anii se deplasa dinspre strada Școlilor, către Calea Călărașilor, relatează observator.tv. Probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed și zonă cu linii de tramvai, a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un capac, apoi de un autoturism WW Polo, pe care l-a avariat, apoi a ricoşat într-un stâlp.

Trei roți ale vehiculului au zburat pur și simplu, iar bucăți din mașină au fost împrăștiate pe carosabil pe o rază de peste 30 de metri. Traficul a fost blocat în zonă, până la îndepărtarea resturilor de la autoturism de pe carosabil.

În urma impactului violent, tânărul a fost aruncat în afara maşinii. Medicii de pe ambulanță l-au transportat în stare foarte gravă la spital, cu şanse mici de supravieţuire. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

Citește și...