Accident mortal în Olt: O persoană a decedat şi patru sunt grav rănite!

Publicat: 10/09/2017 | 09:42
Accident mortal în Olt: O persoană a decedat şi patru sunt grav rănite!

Un bărbat de 40 de ani a murit şi alte patru persoane, între care un copil de 4 ani, au fost rănite, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în Drăgăneşti-Olt, judeţul Olt, după ce un autoturism a lovit o căruţă, potrivit Mediafax.


Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că persoana decedată se afla în atelaj, alături de alte trei persoane şi, în urma impactului, a rămas încarcerată. Printre victime se numără şi o fetiţă în vârstă de patru ani, care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, alături de ceilalţi răniţi.

În momentul sosirii echipajelor, un bărbat, aflat în căruţă, în vârstă de 40 de ani, din Comani, a fost găsit în autoturism, încarcerat, cu leuziuni incompatibile cu viaţa.În atelaj se mai aflau alte trei persoane, o minoră, în vârstă de 4 ani, cu traumatism cranio-cerebral, mama acesteia, în vârstă de 36 de ani, politraumatizată şi un bărbat, în vârstă de 55 de ani, politraumatizat prin accident rutier. Toate cele trei victime, cu domiciliul în comuna Mărunţei, au fost transportate la UPU Slatina”, a declarat Băsăşteanu.

El a adăugat că şoferul autoturismului, în vârstă de 50 de ani, a fost asistat la locul intervenţiei şi a refuzat transportul la spital. În urma accidentului a murit şi calul care trăgea atelajul.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă, urmând să stabilească cum s-a produs accidentul.

Citește și...