Accident nimicitor între o Dacie 1310 și un TIR! O femeie însărcinată și un bărbat au murit. A fost solicitat elicopterul SMURD pentru unul dintre răniți

Publicat: 02/12/2019 | 11:43

Un accident nimicitor s-a produs între o Dacie 1310 papuc și un tir pe un drum din județul Cluj. În urma incidentului rutier, o femeie de 34 de ani, însărcinată, şi un bărbat de 47 de ani au murit. Echipajul medical a solicitat elicopterul SMURD pentru unul dintre cei doi supraviețuitori din autoturism. Scenele teribile au fost surprinse de o cameră de filmat aflată într-o benzinărie.

Accident nimicitor între o Dacie 1310 și un TIR

Accidentul a avut loc pe DN75, între localitățile clujene Mihai Viteazul și Cornești, puțin după ora 10:00 dimineața. Şoferul unui camion a încercat să evite o maşină care se afla în faţa lui, a intrat pe contrasens şi a lovit autoturismul Dacia 1310 papuc în care se aflau doi bărbaţi şi două femei. Autoturismul a ajuns în șanț, iar şoferul şi o pasageră aflată pe bancheta din spate au pierit pe loc, relatează stirileprotv.ro.

“Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN75, între localitățile Mihai Viteazul și Cornești, județul Cluj, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un camion și un autoturism. (…)”, au anunțat reprezentanții Poliției Române.

Inițial, s-a spus că doar una dintre persoanele implicate în incidentul grav a murit, însă, din nefericire, viitoarea mămică și bebelușul pe care îl purta în pântece s-au stins și ei. Femeia de 34 de ani era însărcinată în patru luni.

“Două victime inconştiente, din păcate, după aproximativ o oră de resurscitare s-a constata decesul”, au declarat reprezentanți de la ISU Cluj, conform sursei citată mai sus.

Un elicopter SMURD a ajuns la faţa locului şi l-a preluat pe soţul femeii gravide, rănit grav. Impactul extrem de violent a fost suprins de camerele de supraveghere ale unei benzinării din apropiere.

Soţia şoferului autoturismului, aflată pe scaunul din față, s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi abia a putut să spună ce s-a întâmplat…

Pasageră: Nu mai pot, am emoţii. 
Reporter: V-aţi trezit cu camionul în faţă? 
Pasageră: Nu mai ştiu ce să zic.

După accident, circulația în zonă a fost oprită pe ambele sensuri. Şoferul camionului a scăpat teafăr şi a fost audiat de poliţişti.