Accident terifiant. Doi tineri au murit după ce mașina lor s-a izbit de un copac și a rămas suspendată

Autor: Maya Radu
Publicat: 19/02/2018 | 12:11

S-au scurs clipe dramatice, duminică seară, în comuna Botoroaga din județul Teleorman. Doi tineri au sfârșit în chinuri cumplite după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac și s-a rupt în două. (VEZI ȘI: VIDEO. HAOS PE AUTOSTRADA BUCUREŞTI – PITEŞTI. VREMEA A DAT TRAFICUL PESTE CAP, IAR ACCIDENTELE S-AU ŢINUT LANŢ)

Șoferul a pierdut controlul volanului la un moment dat și autoturismul a lovit copacul. În urma impactului, mașina a rămas suspendată, până la sosirea salvatorilor. Localnicii au sunat imediat la 112, însă nu au putut face nimic pentru a-i ajuta pe tineri. Cei doi bărbați erau captivi în autoturismul transformat într-un morman de fiare.

Șoferul a fost resuscitat, dar nu a putut fi salvat. Prietenul lui s-a luptat și el să trăiască, dar inima i-a cedat la puțin timp. Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs tragedia. Trupurile au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală. (NU RATA, AICI: VIDEO. ACCIDENT GRAV PE DN2, LA IEŞIRE DIN ŞINDRILIŢA. SUNT IMPLICATE UN MICROBUZ ŞI DOUĂ AUTOTURISME. PATRU OAMENI AU FOST RĂNIŢI, INTERVINE UN ELICOPTER SMURD)

Citește și...