Acest bărbat din Vaslui a făcut accident cu BMW- ul! Motivul pentru care şi-a ascuns plãcuţele cu numãrul de înmatriculare

Publicat: 03/01/2018 | 12:06
Acest bărbat din Vaslui a făcut accident cu BMW- ul! Motivul pentru care şi-a ascuns plãcuţele cu numãrul de înmatriculare

Un tânãr din Vaslui a produs un accident, ieri, în centrul Iasului. Aflat la volanul unei masini marca BMW, acesta a lovit zidul Casei Dosoftei. În urma impactului, soferul nu a suferit rãni grave, însã, de rusine, a luat plãcutele cu numerele de înmatriculare.

Un ieşean, aflat în trecere în acel moment, a fotografiat autoturismul dupã comiterea accidentului şi a pus o pozã pe grupul de Facebook: “Eşti din Iaşi dacã…”. “Pãcat de masinã”, a comentat acesta, lansând astfel, indirect, un apel de identificare a fãptasului, scrie vremeanoua.ro.

În câteva minute, a venit si rãspunsul: masina este înmatriculatã în Vaslui, cu numãrul VS-04-FUN. Nu ştim câtã distractie a fost pe capul lui dupã accident, cert e cã cei care au vãzut de ce a fost în stare acesta s-au amuzat copios, lansând fel si fel de glume.

Iatã câteva dintre acestea: “el stãtea linistit acolo, a venit zidul peste el si i-a dat o loviturã”, “si cum mergea el regulamentar si, bineînteles, fãrã “aburi”, “brusc, din asfalt, a rãsãrit Casa Dosoftei în fata lui, iar soseaua s-a speriat si s-a rupt în douã, o bucatã la stânga si alta la dreapta”, “când omul s-a asigurat, casa nu era acolo, în secunda urmãtoare, Dosoftei si-a teleportat casa”.

Citește și...