Acesta e cel mai mare dovleac din lume şi a fost cultivat de un pompier! Imaginile sunt cât se poate de spectaculoase

Publicat: 25/10/2017 | 14:08

Un pompier din Statele Unite a fost cât se poate de mândru pentru că dovleacul său cultivat cu multă grijă a primit recent un titlu mult visat şi a stabilit un nou record. Bărbatul a decis să îşi expună dovleacul în cadrul unei competiţii care a avut loc la New York.

Pe nume Joel Holland, bărbatul originar din statul american Washington a venit alături de creaţia sa la un concurs de renume care a avut loc acum câteva zile. El şi-a expus dovleacul uriaş în Grădina Botanică din New York, acolo unde a şi fost desemnat drept marele câştigător. Dovleacul cântăreşte 1,071 kilograme şi a primit titlul de cel mai mare din lume, din partea juriului.

De asemenea, la acest concurs, pompierul din Washington a câştigat 7 dolari pe kilogramul de dovleac, aşa cum au stabilit juraţii. Mai mult, în urmă cu o săptămână, dovleacul său a fost vedetă şi la o competiţie din California, organizată cu ocazia sărbătorii de Haloween. De acolo, Joe Holland a plecat acasă cu un premiu impresionant de 16,500 de dolari. La respectivul concurs, pompierul american a ieşit câştigător pentru a şaptea oară şi a stabilit şi un nou record. El a mărturisit că foloseşte o „reţetă secretă” de seminţe pentru a creşte dovlecii uriaşi care i-au şi adus până acum faima, notează hmbreview.com.

Citește și...