Actiune fara precedent a Politiei Romane! Totul a fost filmat iar imaginilie sunt deja pe net!

Publicat: 23/08/2013 | 00:01

Brigada Rutiera a actionat in perioada 14-15.08.2013 cu echipe formate din autospeciale neinscriptionate si motociclete, pentru a-i depista si sanctiona pe acei conducatori auto care respecta normele rutiere doar atunci cand vad politia.

Acum agentii i-au intocmit tanarului dosarul cu numarul zece, pentru condus fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice
Acum agentii i-au intocmit tanarului dosarul cu numarul zece, pentru condus fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice

 

Astfel, in urma actiunii au fost sanctionati 64 de conducatori auto, au fost retinute 10 permise de conducere in vederea suspendarii si a fost intocmit un dosar de cercetare penala. Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale a depasit suma de 17.000 lei. De asemenea, politia rutiera ii avertizeaza pe soferi ca astfel de actiuni vor continua si in perioada următoare.

Politie

“Intr-o mare proportie accidentul de circulatie este urmarea erorii umane, cauzata de un anume tip de comportament la volan. Atitudini inadecvate duc de regula la nenorociri pe drumurile publice, care de cele mai multe ori nu sunt intamplatoare, pentru ca la volan si cu piciorul pe pedala de acceleratie, unii soferi isi descarca toate energiile negative acumulate. De multe ori observam in trafic, soferi cum penduleaza de pe o banda de circulatie pe alta, fara sa-si ia cele mai elementare masuri de siguranta, altii care depasesc coloana de masini oprita la semafor si se aseaza in fata”, se rata intr-un comunicat al Brigarii Rutiere Bucuresti.
Lipsa unui echipaj rutier in trafic nu trebuie sa conduca la ideea ca in acea zona exista un vid sanctionatoriu pentru soferii indisciplinati. (A.S.)

Politie

 

Citește și...