Actorii își iau rămas-bun de la Costin Mărculescu, la o biserică din centrul Capitalei. Dan Puric: „Nu am avut o relație, dar mi s-a părut un om nefericit.” VIDEO

Publicat: 12/06/2020 | 16:41

Zi neagră pentru familia și prietenii lui Costin Mărculescu. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la biserica Sf. Gheorghe cel Nou. Actoriiau venit rând pe rând să-și ia rămas-bun de la regretatul Mărculescu. Dan Puric este unul dintre marii actori care și-au exprimat părerile de rău.

Familia și prietenii foarte apropiați sunt încă în șoc după vestea că Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. După ce ieri, 11 iunie, trupul neînsuflețit al regretatului actor a fost supus necropsiei, ulterior a fost pregătit pentru slujba de înmormântare ce va urma.

CITEȘTE ȘI: Anunțul făcut de Nelu Tătaru! De ce lipsește Euthyrox din farmacii?

Fanii și oamenii care l-au iubit își vor putea lua rămas bun de la acesta începând de azi, la biserica Sf. Gheorghe cel Nou din Capitală. Cei care l-au însoțit și l-au vegheat non-stop au fost cumnatul actorului și jurnalista Mara Bănică, o foarte bună prietenă de-ale bărbatului.

Dan Puric i-a adus omagii regretatului actor din „Liceenii” și a spus despre el că deși nu au fost prieteni  și nu au avut o relație apropiată, tot timpul i s-a părut un om trist și nefericit.

CITEȘTE ȘI: Încheie săptămâna excelent cu o ediție specială a emisiunii #SuperLiveShow și află cand se redeschid Agențiile!

”Nu am avut o relație. Mi s-a părut un om nefericit. Dumnezeu să-l odihnească”, a spus Dan Puric după ce a ieșit dn biserica Sf. Gheorghe cel Nou.

Trupul actorului a fost ridicat azi de la Institutul de Medicină Legală de către soțul surorii lui Mărculescu, iar restricțiile din perioada de alertă în care încă ne aflăm impun ca procedurile de înmormântare să se desfășoare într-o perioadă extrem de scurtă de timp. Amintim că actorul a fost găsit fără suflare în propriul imobil, în cadă, în stare de putrefacție. În jurul orei 00:00, o echipă de descarcerare a confirmat tragica veste.

CITEȘTE ȘI: Rămase fără adversare din cauza COVID-19, Universitatea și Chindia se vor duela amical!

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii ”Xtra Night Show”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii XNS