Actorul Alex Conovaru trece printr-o dramă de nedescris! Fiica lui s-a născut cu inima pe partea dreaptă și a surzit de la tratament

Publicat: 04/11/2018 | 10:33
Actorul Alex Conovaru trece printr-o dramă de nedescris! Fiica lui s-a născut cu inima pe partea dreaptă și a surzit de la tratament

Actorul Alex Conovaru, din serialul ”Primăverii”, difuzat de TVR2, ascunde o poveste incredibil de dureroase despre fetița lui, care a întâmpinat problemele medicale încă de la naștere.     

Pe actorul Alexandru Conovaru (39 de ani) îl ştiţi din serialul “Primăverii” de la TVR 2, difuzat de luni până joi la ora 21.00. Aici, alături de Corina Dănilă (46 de ani), formează cuplul Dana şi Şerban Cercel, doi părinţi care au pe cap o mătuşă jucată de Maia Morgenstern. În viaţa reală, Alexandru Conovaru are o poveste demnă de roman.

Sunt tată şi nu sunt însurat. Am doi copii, cu două femei diferite, pe care îi iubesc foarte mult – o fiică de 11 ani, Sonia, şi un băiat de 6 ani. Fiica mea s-a născut cu o malformaţie extrem de rară, are artera pulmonară şi inima pe dreapta. Unii ziceau că n-are nicio şansă şi să o las să moară. Pe vremea aceea făceam matinalul la B1 TV, iar Liana Stanciu, care şi ea a avut probleme cu fetiţa, m-a ajutat. În lume sunt doar 42 de cazuri de malformaţie descoperite, 15 operabile, din care 3 se simt bine.

Sonia e unul din cazurile fericite. Însă şi-a petrecut copilăria prin spitale. Până acum a făcut de 4-5 ori stop cardiac, inclusiv slujba de botez i-am făcut-o la spital”, a povestit actorul pentru Click.

La una din internările la Elias i s-a dat un diuretic din cauza căruia a surzit.

Fiica mea vorbeşte prost, dar e un copil foarte fericit. Acum are un aparat pe care îl poartă la ureche. Când vrea, se poate face că nu mă aude, pentru că apasă în spatele urechii pe un buton si nu mai aude nimic. Aş putea să dau chef cu muzica la maximum acasă şi ea să doarmă, că nu aude nimic. Oricum, niciunul dintre copii nu stau cu mine. Mama ei, Oana Geambaşu mi-a fost studentă şi a renunţat la actorie în anul 2. A terminat apoi Litere şi acum lucrează în sistemul medical, implicându-se în problemele copiilor bolnavi”, a mai spus actorul pentru aceeași sursă.