Actorul din ”Las Fierbinţi” frânge inimi! DJ HARRA face “terapie” după despărţirea de DOREL

Publicat: 08/06/2016 | 18:48

Dana Neacşu, aka DJ Harra, este mai mult decât o tipă nonconformistă, care mixează adesea în sânii goi, pentru că nu se teme să-şi arate atuurile fizice. Este şi ea, ca orice femeie, vulnerabilă atunci când vine vorba de problemele în amor. Cel care i-a dat bătăi de cap în ultima perioadă şi i-a frânt inima este nimeni altul decât actorul Mihai Raiţ Dragomir (35 de ani), cunoscut publicului larg drept Dorel din Las Fierbinţi.

De altfel, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, v-a oferit în exclusivitate detalii despre inedita poveste de dragoste. (citeşte mai multe AICI) Deşi în serialul „Las Fierbinţi”, Dorel este un tânăr gay, care intră numai în belele, interpretul personajului Dorel este un tip cât se poate de cool şi cu lipici la femei frumoase. Nu le cucereşte cu parfumuri, creme sau alte chestii similare de pe parfumeria.ro – siteul preferat de shopping al vedetelor – cum fac alţi bărbaţi celebri, ci este pur şi simplu şarmant. Înainte de DJ Harra, acesta a avut o relaţie de lungă durată cu Ioana Chiorcea, care a stat în umbra iubitului ei şi i-a fost muză şi susţinătoare. Cei doi împlineau anul trecut trei ani de logodnă şi aveau planuri serioase de viitor. Ioana lucra într-o companie naţională şi era pasionată de teatru şi de dans, cel mai probabil iubirea pentru artă fiind şi cea care i-a apropiat.

După ce s-a despărţit de Ioana, Mihai s-a consolat în braţele Danei, dar apoi a ajuns în braţele unei a treia femei, semn că vrea să
După ce s-a despărţit de Ioana, Mihai s-a consolat în braţele Danei, dar apoi a ajuns în braţele unei a treia femei, semn că vrea să „guste” cât mai mult din viaţă după ce nu a mai ajuns la altar cu logodnica sa.

Însă, în loc să ajungă la altar, “Dorel” şi Ioana s-au despărţit, acesta consolându-se la pieptul generos al Danei Neacşu. Cu toate că DJ Harra pare mereu să fie o tipă cu umor, dar aprigă şi determinată atunci când vine vorba de alegeri în viaţă, se pare că s-a amorezat atât de tare de Mihai încât nu poate trece deloc peste suferinţa cauzată de despărţire. Care despărţire? Vă lămurim imediat! Năstruşnicul „Dorel” a făcut o boacănă demnă de numele personajului său, devenit echivalentul unui tip care face numai trăznăi: după ce a ieşit din relaţia cu Ioana şi s-a consolat o vreme în braţele Danei, Mihai s-a gândit că două nu sunt de ajuns şi a apărut la concertul lui Smiley cu… o a treia! În fond, ce mod mai bun să impresionezi o cucerire proaspătă?

DJ Harra a ieşit în club, dar nu s-a distrat deloc. Deşi bărbaţii au roit în jurul ei, aceasta le-a dat cu flit tuturor, semn că gândul ei este tot la
DJ Harra a ieşit în club, dar nu s-a distrat deloc. Deşi bărbaţii au roit în jurul ei, aceasta le-a dat cu flit tuturor, semn că gândul ei este tot la „Dorel”.

În timpul acesta, DJ Harra stă şi suferă, dovadă fiind filmarea CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România. Aceasta a ieşit la o tură de “terapie” prin oraş, mai ales că ea se simte foarte bine în cluburi, acolo unde şi lucrează adesea ca DJ, însă nu a reuşit să se simtă deloc bine. În jurul ei au roit mai mulţi masculi, dar nici unul nu este “Dorel”, aşa că nu au avut sorţi de izbândă, Dana Neacşu nefiind deloc impresionată. Deşi este tot mai evident că Mihai nu este de fapt pregătit pentru o nouă relaţie serioasă şi de lungă durată, DJ Harra pare că nu poate să treacă peste pasiunea furtunoasă care i-a unit, sperând probabil că „Dorel” se va răzgândi şi îi va mai da o şansă.

(Georgiana Laciu)

Citește și...