Actorul Florin Zamfirescu, mesaj dur impotriva clasei politica: „Strada urla, porcii rama”!

Publicat: 12/11/2015 | 13:37

Actorul Florin Zamfirescu a protestat deosebit de dur fata de actuala clasa politica, considerand ca mortii de la Colectiv, apoi protestele de la Universitate nu au schimbat nimic din modul cum se face politica.

”Apel disperat si inutil…Nu sunt si nu voi fi politician! Dar nici prost nu sunt…
Ni se vorbeste de “restructurari”, de “democratie originala”, ni se arata cat de complicat este totul…Cand de fapt este foarte simplu: punctualitate, corectitudine, responsabilitate, indiferent de cine este la putere. Adaug si patriotism!
Sanctiuni exemplare pentru corupti, in regim de urgenta! Cine fura azi un ou, ieri a furat… un bou! Confiscare! Mergi in Parlament nu pentru drepturi, ci pentru a sluji tara. Punct! Pentru asta renunti la orice altceva, chiar si la somn!
Oribilului traseism politic! Azi esti alb, maine rosu? si alegatorii tai? Contracte schimbate prin “acte aditionale”? Furt, incapacitate, smecherie! Stop!

florin zamfirescu


Din anii 90 nu mai avem stanta pentru aur, fiindca nu mai avem ce extrage. Minele se inchid, dar in jurul lor roiesc “sacalii” alogeni”. Sunt idioti? Ei, sau guvernantii, in frunte cu Guvernatorul?
Daca “mai este aur” de ce nu noi? Daca “nu mai este”, de ce ei?

 

florin zamfirescu

PIB-ul nostru provine, majoritar, din vanzari si chirii… tara bogata permite asta. Dar cand vor seca? Productii nu putem face? Somerii nu pot lucra?
Sa trimiti in somaj mineri, cu salarii in avans, in loc sa-i recalifici pentru sosele si autostrazi, este furt national!
Sa intretii pe bani publici o cohorta de puscariasi fara sa recuperezi cele furate, este cardasie!
Toti “fac pe prostii” si merg inainte ca porcii cand rama… Pe sub garduri, pe sub legi!
Strada urla, porcul rama.
Asta traim.
Presedintele gandeste profund…si Corabia se scufunda.”

(Gabriel Constantinescu)

Citește și...