Acasă » Vedete » Actorul român distrus de alcool. A renunțat la oribilul viciu cu mult timp înainte de moarte, dar viața nebună i-a afectat sănătatea

Actorul român distrus de alcool. A renunțat la oribilul viciu cu mult timp înainte de moarte, dar viața nebună i-a afectat sănătatea

De: Andreea Voicu 28/12/2023 | 12:55
Actorul român distrus de alcool. A renunțat la oribilul viciu cu mult timp înainte de moarte, dar viața nebună i-a afectat sănătatea
Nae Lăzărescu ne-a părăsit în urmă cu un deceniu

Nae Lăzărescu a murit în urmă cu 10 ani, la vârsta de 72 de ani (1941-2013). Actorul român s-a confruntat cu o boală nemiloasă, iar organismul nu a mai făcut față. Cu mult timp înainte de deces, renunțase să mai consume alcool, dar viața tumultoasă i-a afectat sănătatea. În data de 19 decembrie 2023 s-a împlinit un deceniu de când actorul a părăsit scena teatrului românesc. Detaliile se regăsesc mai jos, în articol.

În data de 19 decembrie 2023 s-au împlinit 10 ani de când actorul Nae Lăzărescu a părăsit scena teatrului românesc. Actorul s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani, după ce s-a luptat cu o boală nemiloasă. Bărbatul s-a luptat cu ciroza ani la rând și, în cele din urmă, organismul a cedat. A fost înmormântat la data de 21 decembrie 2013 la Cimitirul Nordic din Focșani.  Înainte de înmormântare, trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

Nae Lăzărescu, actorul român care a dus o viață tumultoasă

Cu doar câteva luni înainte de deces, actorul avea în plan să ia o pauză de la actorie. Din cauza problemelor de sănătate pe care le confrunta, actorul Nae Lăzărescu era nevoit să se retragă, pentru o perioadă, de pe scena teatrului românesc. La doar câteva luni distanță de la declarațiile respective, organismul său a cedat. În ultima imagine cu actorul s-a putut observa că era transformat total (vezi AICI).

„Am fost la spital, unde mi-au făcut nişte analize şi am lipsit de pe scenă. Eu nu lipsisem niciodată. Eram slăbit. Mi-au zis să beau lichide, să mai las tutunul. Nu mi-au pus restricţii la mâncare. Am nevoie de multă odihnă. Nu-mi făcusem analizele de ani de zile”, spunea actorul, în urmă cu 10 ani.

În urmă cu ceva timp, un apropiat declarase pentru Cancan.ro că actorul Nae Lăzărescu era înconjurat de apropiați. Familia a fost alături de el până în ultima clipă.

„Suntem toți alături de el, toată familia se îngrijește de el, și prietenii. Nu este singur, doar că nu se simte deloc bine, este foarte obosit și stă mai mult în pat, sub tratament. Cu toate astea nu poate sta departe de scenă, și merge ca spectator la piesele colegilor”, ne-a declarat un apropiat al marelui actor.

Nae Lazarescu şi soţia lui, Marcela Avram

Vezi și UMORISTUL E UMORIST PÂNĂ LA CAPĂT! VASILE MURARU GLUMEȘTE ȘI DESPRE PIERDEREA LUI NAE LĂZĂRESCU: “ÎNTÂMPLAREA E HAIOASĂ…”

Actorul român a copilărit în cartierul Ferentari, pe lângă Șoseaua Giurgiului. În urmă cu mulți ani, Nae Lăzărescu povestea că a trecut prin multe situații dificile, încă de la o vârstă fragedă. Mărturisise că pasiunea către lumea teatrului a avut-o încă de la o vârstă fragedă. Atunci, mergea cu tatăl său la spectacole. A luat parte și la înmormântarea lui Constantin Tănase.

„Am prins toate nenorocirile posibile. Ţin minte perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Am prins seceta din 1946, zăpezile din 1953, două cutremure majore… Nu suport mămăliga. La şcoală, mămăliga era pe cartelă. Eu am fost la înmormântarea lui Constantin Tănase (n.r. august 1945). Nu îl ştiam. Eram în cârcă la tata. Lumea râdea în loc să plângă, nu îl vedeau mort! Era de fapt ultimul spectacol al lui Tănase”, mărturisea actorul român.

A consumat alcool și a avut 4 divorțuri la activ: „Am fost unul dintre olimpicii alcoolicilor din România”

Nae Lăzărescu a trecut și printr-o serie de divorțul. A avut 4 divorțuri la activ despre care spunea că le vede ca fiind „americane”. În cadrul unui interviu, actorul român mărturisise că a făcut greșeli, printre acestea numărându-se consumul de alcool.

„Am fost unul dintre olimpicii alcoolicilor din România. După ce a murit prietenul meu Aurelian Andreescu, m-am lăsat”, a mărturisit actorul român, în 2011, într-un interviu pentru Teatrul „Constantin Tănase”.

Vezi și NAE LĂZĂRESCU A MURIT ÎN MIZERIE! ACTORUL A TRĂIT ÎN SĂRĂCIE TOATĂ VIAȚA

Viața sentimentală nu a fost „roz” pentru marele actor. Când se căsătorise pentru a doua oară, soția pe care a avut-o atunci a rămas însărcinată. Băiețelul lor, însă, a decedat la 5 luni.

„Am trecut prin patru divorțuri. Toți nervii pe care i-am avut mi i-am vărsat atunci. Și toate au fost divorțuri americane, adică îmi luam un schimb de haine și plecam din casă. Când eram cu a doua nevastă, am coborât până la colț să iau pâine și m-am întors peste o lună și jumătate. A îndurat și ea, săraca, zece ani, cât să mai îndure. Credeți că ele de bine au plecat?! Și le-am iubit pe toate, dar am mai și căzut în freză după câteva!

Cu a doua nevastă am avut un băiat, care a murit la cinci luni. Și când el era pe masă, mort, eu aveam spectacol. Cred că m-a întărit Dumnezeu, nu știu ce să zic! Fetele de la balet plângeau, săracele, în culise și eu nu aveam nimic. Știți cum se spune: «Nu-i da, Doamne, omului cât poate să ducă!». Publicul nu este interesat de viata ta, ce faci tu acasă, pe el îl interesează să vadă piesa, să se destindă, să vadă actorii, nu problemele noastre de acasă!”, marturisea Nae Lăzărescu, într-un interviu pentru Revista Vip în anul 2009.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...