Actrița britanică Mya-Lecia Naylor, cunoscută din filmul „Cloud Atlas”, a murit la doar 16 ani

Publicat: 18/04/2019 | 13:52
Actrița britanică Mya-Lecia Naylor, cunoscută din filmul „Cloud Atlas”, a murit la doar 16 ani

Actrița britanică Mya-Lecia Naylor, cunoscută pentru apariția în filmul „Cloud Atlas/ Atlasul norilor” și serialele „Absolutely Fabulous”, „Millie Inbetween” și „Almost Never”, a murit la vârsta de 16 ani, relatează hollywoodreporter.com.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții postului de televiziune CBBC, canalul BBC dedicat copiilor.

„Ne pare rău să vă anunțăm că Mya-Lecia, pe care o cunoașteți din «Millie Inbetween» și «Almost Never», a încetat din viață. Ea a fost un membru apreciat al familiei BBC Children și o actriță, cântăreață și dansatoare talentată. Ne va fi foarte dor de ea și suntem sigur că veți dori să ne ajutați să transmitem toată dragostea noastră familiei și prietenilor ei”, au afirmat șefii canalului de televiziune într-un comunicat oficial.

Reprezentanții A&J Management, agenția care se ocupa de cariera lui Naylor, au declarat că adolescenta a murit pe 7 aprilie, după ce și-a pierdut cunoștința. Ei au spus că nu știu încă ce a cauzat decesul.

„Gândurile noastre sunt alături de familia Myei-Lecia, prietenii ei și de toți cei care au iubit-o. Odihnește-te în pace, Mya-Lecia”, este mesajul publicat pe pagina oficială a producției „Almost Never” de pe rețeaua de socializare online Instagram.

Mya-Lecia Naylor a devenit cunoscută prin apariția în serialul de comedie „Absolutely Fabulous”, unde a jucat-o pe fiica personajului Saffron Monsoon. Ea a mai apărut în filmul științifico-fantastic „Cloud Atlas/ Atlasul norilor”, regizat de surorile Lana și Lily Wachowski și în care au jucat Tom Hanks și Halle Berry, și în serialele pentru copii „Millie Inbetween” și „Almost Never”, produse de canalul britanic CBBC.

Citește și...