Actrița este însărcinată! Va deveni mămică pentru a doua oară. Primele declarații

Publicat: 02/07/2020 | 12:49

Cunoscuta actriță a anunțat că ete însărcinată. Ea va deveni mămică pentru a doua oară și a dezvăluit că nașterea va fi pe care naturală.

CITEȘTE ȘI: ADA CONDEESCU VA MERGE PENTRU A ȘASEA OARĂ LA FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE FILM DE LA SARAJEVO, CU ROLUL DIN FILMUL „HEIDI”

Ada Condeescu este mămica fericită care a ținut în secret că va da naștere celui de-al doilea copil. Asta pentru că, este cunoscut, Ada e o fire discrete, nu-i place să fie în centrul atenției, tocmai de aceea s-a aflat abia acum de fericita veste. Ea a fost ”descoperită” la un eveniment monden, când burtica de graviduță a dat-o de gol. A făcut, astfel, și declarații în premieră.

Ada Condeescu este însărcinată

Artista a anunțat că va aduce pe lume copilul la toamnă, pe cale naturală, pentru că este o susținătoare pro naștere naturală. „E foarte bine, e minunat. Nașterea va fi undeva la sfârșit de toamă-iarnă și nu mi-am făcut niciun plan, o să văd ce se va întâmpla până atunci. Eu sunt pro naștere naturală și am și un doctor ce mă încurajează cu privire la acest aspect, sper să pot naște normal și natural”, a declarat Ada pentru verdict.ro.

Nu a dezvăluit, însă, sexul bebelușului, și nici numele pe care-l va purta. A dat doar câteva detalii, spunând că va fi unul românesc, inspirit dintr-o poveste. „Nu știu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâți, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranța va fi așa cum a fost și la Ecaterina, va avea povestea lui numele”, a completat Ada Condeescu.