5 metode simple prin care poţi să arzi mai multe calorii şi să slăbeşti

Publicat: 28/08/2016 | 18:31
5 metode simple prin care poţi să arzi mai multe calorii şi să slăbeşti

Cum slăbesc mai repede? Care este cea mai bună dietă? Cum fac să încap în hainele din adolescenţă? Răspunsul e simplu: mănâncă echilibrat şi nu lăsa să treacă nicio zi fără să faci sport. Ai grijă ca meniurile tale să conţină peşte, ouă, lactate slabe, legume, fructe, cereale integrale, bea multă apă şi în fiecare zi, alocă 20 de minute pentru sport.

Pe lângă reţeta clasică şi consacrată, există câteva trucuri simple care te pot ajuta să arzi calorii în plus şi să scurtezi drumul către silueta perfectă!

1.Păstrează în casă o temperatură cât mai scăzută. Menţinerea unei temperaturi cât mai scăzute cu ajutorul aerului condiţionat te va ajuta să arzi mai multe grăsimi pentru că organismul se va mobiliza ca să-şi regăsească nivelul termic optim. Astfel, vei arde mai multe calorii! Atenţie însă la fluctuaţiile prea mari de temperatură din zilele caniculare.

2.Stai pe parchet când te uiţi la televizor. Astfel, muşchii se vor încorda mai mult decât atunci când stai pe canapea şi vei arde mai multe calorii.

3.Consumă gumă de mestecat fără zahăr. Acest truc te va ajuta să stai departe de dulciuri mai ales după-amiază, când eşti lipsit de energie şi apare pofta de dulce. În plus, corpul tău arde mai multe calorii când mesteci gumă.

4.Bea apă din sticle mici. Astfel, vei fi nevoit să faci mai multe drumuri ca să le umpli pentru a fi hidratat toată ziua. Ghici ce se întâmplă? Cu cât faci mai mult drumuri, cu atât arzi mai multe calorii.

5. Pune-ţi alarma de la telefon să te sune la 30 de minute. Când primeşti alerta, ridică-te de la birou şi fă câţiva paşi. Deşi e puţin, fiecare sesiune de mişcare contează în economia zilei pentru a spori numărul de calorii arse.

Citește și...