A pierdut vila familiei, iar acum… Mama Oanei Roman, în pragul disperării!

Publicat: 15/01/2017 | 00:05
A pierdut vila familiei, iar acum… Mama Oanei Roman, în pragul disperării!

Anul care s-a încheiat a fost unul cât se poate de dificil pentru mama Oanei Roman, iar grijile par să o fi doborât, mai ales când a aflat ce sumă colosală are de plătit pentru că a locuit într-un imobil din cartierul Primăverii, din Capitală.

După ce a pierdut vila familiei, în care a locuit peste 30 de ani, pentru că a fost evacuată în urma unui proces cu statul, problemele s-au adâncit pentru Mioara Roman. CANCAN.ra aflat că, în urmă cu câteva zile, fosta primă doamnă a Guvernului a fost obligată să plătească o sumă colosală de 15 mii de euro. Iar respectivii bani au reprezentat doar dobânda pe un an a datoriei pe care încă o are de achitat. În plus, aceasta pare să fie în pragul disperării, iar necazurile să o fi depăşit cu mult. Întâmplător, vestea a căzut în familia Roman la numai câteva zile după scandalul dintre Oana Roman şi soţul ei, care anunţase că vrea să divorţeze. Din fericire, măcar în această situaţie, lucrurile s-au lămurit, pentru că soţii şi-au mai dat fiecăruia o şansă!

Problema delicată cu RA-APPS (Regia Autonoma – Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat) a început în urmă cu mai bine de şapte ani de zile.

Mai mult decât atât, Mioara a trecut destul de greu peste divorţul de Petre Roman, care şi-a refăcut viaţa alături de cântăreaţa Silvia Chifiriuc. Nu după foarte mult timp de la acel moment, când părea că s-a mai pus pe picioare şi viaţa îi revine la normal, a primit o nouă lovitură dură. Ea încă este datoare şi va trebui să plătească statului suma de 500 de mii de euro, după ce a refuzat să părăsească vila de protocol în care a locuit preţ de mai bine de 30 de ani. Mama Oanei Roman încă se afla în plin proces pentru a-şi putea câştiga dreptatea în instanţă.

Citește și...