Această femeie a născut tripleţi, dar după ce a şi-a ţinut bebeluşii în braţe a murit brusc!

Publicat: 15/12/2016 | 15:10

O femeie a născut trei bebeluşi perfect sănătoşi, dar imediat după ce i-a adus pe lume pe micuţi a murit brusc, iar medicii nu şi-au putut explica motivul, din cauza faptului că în clipa în care a fost externată era perfect sănătoasă.

Casi Rott şi soţul ei, Joey au fost cât se poate de entuziasmaţi în clipa în care au aflat că femeia e însărcinată. Bucuria a fost cu atât mai mare în clipa în care au descoperit că vor avea tripleţi. Cei doi mai aveau deja două fetiţe, în vârstă de 7 şi 2 ani. Însă, sarcina s-a complicat după câteva săptămâni, iar pentru a primi îngrijiri medicale în orice moment, femeia a decis să se mute de acasă la centrul medical la care urma să nască. A reuşit să îşi ducă sarcina la bun sfârşit şi să îi nască pe cei trei micuţi, deşi starea sa de sănătate nu mai era una tocmai bună. Asta deoarece imediat ce a născut, lui Casi i-a fost descoperit un cheag de sânge la nivelul inimii.

Cei trei tripleţi au fost aduşi acasă, după care femeia a murit
Cei trei tripleţi au fost aduşi acasă, după care femeia a murit

Totuşi, femeia a fost tratată, iar în momentul în care s-a externat, a ajuns acasă, fiind fericită că îşi poate strânge în braţe bebeluşii, Casi a început să acuze dureri puternice în piept. Văzând că starea soţiei sale se înrăutăţeşte, Joey a urcat-o rapid pe femei în maşină, însă aceasta a leşinat la scurt timp, după care a murit brusc. Medicii nu şi-au putut explica de ce s-a întâmplat acest lucru, mai ales că femeia era perfect sănătoasă şi când i-au efectuat autopsia.

Joey îşi creşte acum cei cinci copii singur, după moartea soţiei sale
Joey îşi creşte acum cei cinci copii singur, după moartea soţiei sale

Citește și...