Această tânără de 18 ani şi-a scos virginitatea la licitaţie. Suma pe care o cere pentru prima ei noapte de dragoste e colosală: „Mă gândesc numai la…“

Publicat: 01/12/2016 | 15:28

O adolescentă a decis să îşi scoată virginitatea la vânzare, aceasta fiind, din câte se pare, o adevărată modă printre tinere, în ultima perioadă.

Aşa se face că Aleexandra Khefren a decis să se folosească de faptul că este încă virgină şi să liciteze o sumă colosală pentru prima ei noapte de amor. Mai exact, tânăra de 18 ani vrea nu mai puţin de un milon de euro pentru prima ei experienţă sexuală. De asemenea, fata a făcut public anunţul pe site-ul unei agenţii cu escorte de lux, iar acum se aşteaptă să primească şi oferta cea mai bună.

Mai mult decât atât, într-un interviu pe care l-a acordat recent unui post de televiziune englezesc, ea a mărturisit următoarele:

„Aveam 15 ani şi am văzut un film în care o fată s-a vândut pentru o noapte. Mi-am zis că aş putea să fac şi eu asta cu virginitatea mea. Am văzut multe fete care s-au vândut chiar şi pe 3,5 milioane de lire sterline sau mai mult. Mă gândesc numai la partea de business, nu şi la cea emoţională. Cred că un pahar cu vin o să-mi fie de ajuns să trec peste”.

În plus, Aleexandra Khefren a mai povestit că are şi un „temen limită“ până când vrea să îşi piardă virginitatea contracost. Asta deoarece ea vrea să le cumpere părinţilor săi o casă, fiindcă aceştia urmează să fie evacuaţi în mai puţin de trei luni. Totodată, puştoaica vrea să se folosească de respectivele câştiguri pentru a le putea investi într-o educaţie aleasă, la Oxford.

Citește și...