Acest bărbat a trecut prin clipe de groază, după ce a fost arestat pentru o postare pe Facebook! Motivul este incredibil

Publicat: 19/08/2016 | 18:14
Acest bărbat a trecut prin clipe de groază, după ce a fost arestat pentru o postare pe Facebook! Motivul este incredibil

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a trecut prin clipe de teroare, după ce a fost arestat din cauza unei postări pe contul său de Facebook, iar ultimele trei săptămâni şi le-a petrecut într-o celulă din arestul Poliţiei.

Mai exact, întreg episodul s-a petrecut în Dubai, acolo unde Scott Richards, un economist australian se afla în clipa în care pe contul său de Facebook a postat un link care ducea spre o campanie de strângere de fonduri pentru o tabără de refugiaţi din Afganistan. Din câte se pare, bărbatul a fost imediat săltat de către Poliţia din Dubai şi a petrecut 22 de zile în spatele gratiilor. Din câte se pare, există o lege, care a fost adoptată în 2015 şi care spune că e nevoie de o aprobare din partea Departamentului pentru Activităţi şi Afaceri Caritabile pentru a face reclamă unor organizaţii care se ocupă cu astfel de donaţii.

Potrivit Daily Mail, doar soţia bărbatului a reuşit până acum să îl vadă pe acesta, iar din câte se pare îi poate duce doar o singură dată pe săptămână haine sau bani pentru a avea de apă şi mâncare. Totodată, familia lui Scott Richards a cerut guvernului australian să intervină pentru că nimeni nu este informat cu privire la ce este permis şi ce nu odată ce străinii ajung în Dubai.

Citește și...