Acest VIDEO cu o femeie însărcinată în 8 luni care dansează la bară a făcut înconjurul lumii. Află povestea incredibilă din spatele imaginilor

Publicat: 24/05/2016 | 15:12
Acest VIDEO cu o femeie însărcinată în 8 luni care dansează la bară a făcut înconjurul lumii. Află povestea incredibilă din spatele imaginilor

Faptul că este însărcinată în luna a opta nu reprezintă niciun impediment pentru o viitoare mămică, asta pentru că şi-a luat „rolul“ de dansatoare la bară foarte în serios şi a surprins pe toată lumea cu burtica pe care a afişat-o în competiţie.

Nu doar că se pregăteşte să devină mămică şi nu a vrut să renunţe la visul său de a participa într-o competiţie de dansuri la bară, dar Kat Bailey, de 30 de ani are o poveste uimitoare de viaţă. Asta pentru că femea din Marea Britanie este doctor, dar şi lector universitar, specializat în Psihologie la Universitatea Nottingham Trent. Videoclipul în care viitoarea mămică are diferite mişcări, unele destul de complicate şi greu de executat, deşi apare cu burta la gură, a devenit rapid viral, pe reţelele sociale. Tocmai datorită faptului că are vaste cunoştinţe în psihologia umană, Kat Bailey s-a axat pe mişcări care să nu îi pună, bineînţeles, în pericol sarcina.

Femeia din Marea Britanie a ales să danseze alături de o prietenă, făcând mai mult un număr de comedie pură decât de dans lasciv la bară, fiind exact motivul pentru care a primit atât de multe aprecieri din partea internauţilor. Mai mult, aceasta a avut mişcări demne de acrobaţii de la Cirque du Soleil.