Agresorul fiicei lui Adrian Enache a primit citaţia în penitenciar. Soţia i-a cerut divorţul înainte de Crăciun!

Publicat: 23/12/2016 | 00:03
Agresorul fiicei lui Adrian Enache a primit citaţia în penitenciar. Soţia i-a cerut divorţul înainte de Crăciun!

Agresorul fiicei lui Adrian Enache a primit o veste proastă cu câteva zile înainte de Crăciun. Aflat în închisoare, Ali Kanaan  a aflat că soţia divorţează, iar procesul a fost înregistrat deja la tribunal.

Problemele libanezului au început după ce a atacat-o pe Diana Enache în blocul în care  aceasta locuia. Ali, care lucra acolo ca paznic, a lovit-o pe tînără şi a susţinut că aceasta l-ar fi înjurat şi că s-a enervat. A fost arestat şi condamnat, iar acum se află în închisoare. Miercuri, soţia libanezului a introdus în instanţă cererea de divorţ, iar Ali Kanaan a aflat vestea după gratii, cu doar trei zile înainte de Crăciun. Judecătorii nu au fixat până acum primul termen în procesul de divorţ. Ali a fost condamnat la cinci ani de închisoare, iar judecătorii i-au interzis, pe o durată de cinci ani, să comunice cu Diana Enache sau cu membrii familiei acesteia sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de aceştia, de locuinta, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde tânăra îşi desfăşoară activităţi sociale. Judecătorii mai decis ca libanezul să plătească despăgubiri de 50.000 de euro. În noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, Diana Enache a fost atacată în blocul în care locuia de Ali, la acea vreme paznic al imobilului.

Libanezul a fost condamnat la închisoare pentru că a agresat-o pe Diana Enache
Libanezul a fost condamnat la închisoare pentru că a agresat-o pe Diana Enache

Procurorii au stabilit că libanezul a lovit-o de mai multe ori cu un briceag pe fiica lui Adrian Enache. Acesta a declarat că fata ar fi provocat scandalul pentru că era nemulţumită că le spunea părinţilor ei la ce oră vine din oraş şi pe cine aduce în locuinţă. La scurt timp după condamnare, Diana Enache spunea că a trecut prin clipe grele: ”Nici nu ştiu dacă să mă bucur sau să fiu tristă, eu doream să se termine acest calvar. Partea adversă a încercat să mă scoată pe mine vinovată, dar eu nu am minţit nicio secundă. Nu am vrut să vorbesc despre lucrurile astea în amănunt, dar numai eu ştiu prin ce am trecut şi cât de mult m-a afectat”.

Citește și...