Am aflat cel mai mare secret al sexy-PNL-istei de pe listele de deputaţi. ”Prinţesa cartofilor” e într-o… ”relaţie complicată” cu un faimos donjuan de curând divorţat!

Publicat: 28/10/2016 | 00:14
Am aflat cel mai mare secret al sexy-PNL-istei de pe listele de deputaţi. ”Prinţesa cartofilor” e într-o… ”relaţie complicată” cu un faimos donjuan de curând divorţat!

Peisajul politic s-a reîmprospătat înaintea alegerilor parlamentare, iar dintre noile ”specii” care îl populează, una a atras atenţia presei: e ”sexy-calificata” de la PNL, Mara Mareş, pe care partidul a aşezat-o în fruntea listei pentru Camera Deputaţilor la Braşov. Nu întâmplător la Braşov, căci Mara e din Făgăraş (de altfel, tatăl ei a fost şeful PDL Făgăraş şi apoi consilier judeţean). Dar nu despre afinităţile politice ale tinerei vrem să scriem, ci despre alt gen de afinităţi, despre care, până azi, nu s-a suflat nici o vorbă prin presă: afinităţile Marei pentru... un anume bărbat.
 

Imediat cum au ”reperat-o” pe listele PNL, misoginii s-au grăbit să o acuze pe Mara ba că e amanta nu-ştim-cărui-greu din partid, ba că e ajutată de vreun misterios milionar care cotizează de dragul ei în campanie… doar speculaţii însă! Adevărul e altul: Mara nu este genul acela de femeie care să aibă nevoie de sprijinul vreunui iubit potent politico-financiar, ci se descurcă în politică pe propriile picioare. Două picioare are şi ea, ca şi Alina Gorghiu, ca şi Elena Udrea sau ca alte politiciene de succes! Atunci de ce n-ar avea şi ea succes, cu atât mai mult cu cât este şi o tânără deşteaptă foc (nu doar sexy foc), care urmează Studii Europene şi Internaţionale la Londra (e drept cu taxă, vreo 20.000 de lire pe an)?!

Mara Mareş încearcă să-şi convingă electoratul că poate face politică pe... propriile picioare!
Mara Mareş încearcă să-şi convingă electoratul că poate face politică pe… propriile picioare!

De ce am numit-o ”Prinţesa cartofilor”?!

Despre tânăra, foarte probabil viitoare domnişoară deputat la 24 de ani, noi, cei de la CANCAN.ro, am auzit o groază de cuvinte de laudă (de la sursele noastre nu numai din serviciile secrete, ci şi de la sursele de prin cluburile de noapte), astfel că nu ne ferim să o lăudăm la rândul nostru! Să ştiţi că dacă avem motive solide să lăudăm oameni, o facem cu mare plăcere! Aşa procedăm şi cu Mara, despre care nu trebuie să vă mai spunem că este foarte frumoasă. Se vede şi cu ochiul liber!

Iulian Stamate a câştigat numeroase ”trofee” până acum şi nu doar în handbal...
Iulian Stamate a câştigat numeroase ”trofee” până acum şi nu doar în handbal…

Scriam mai sus că ea nu e ca alte fete, care practică… politica şi vă veţi convinge numaidecât! Chiar dacă nu declară public, sexy-viitoarea deputată are o relaţie stabilă (nu cu vreun milionar sau cu un politician pe care să-l fi folosit ca trambulină), ci un bărbat mai sărăcuţ, dar chipeş. E un donjuan după care au alergat multe alte doamne sau domnişoare (Rita Mureşan sau dansatoarea Andreea Popescu vă pot confirma!) şi care trăieşte dintr-o rentă de handbalist. Nici măcar de fotbalist, ca să înţelegeţi că Mara nu aleargă după bani.

Facem o paranteză şi ne vom întoarce la handbalist! Mara are banii ei, de la tatăl ei! Omul a muncit o viaţă întreagă (n-a făcut numai politică la nivel judeţean) fiind unul dintre cei mai mari producători de… cartofi de Făgăraş. De aici, tinerei i-a revenit o zestre consistentă, dar şi porecla pe care i-o dăm azi: ”Prinţesa cartofilor”!
Ne întoarcem la handbalist, cum am promis! Acesta nu e un sportiv necunoscut, ci dimpotrivă. A jucat pentru selecţionata României tot atâtea meciuri cam câte au ”prinsMarica, Tamaş sau Torje pentru ”naţionala” lui Daum. Adică e un mic star al sportului în 7!

Iulian Stamate (33 de ani şi 2,01 metri înălţime!) a fost vicecampion cu CSM Bucureşti sezonul trecut, în schimb pare să fie acum campion… în inima Marei, cu care – zic sursele noastre – are o ”relaţie complicată” (recunoaşteţi termenul de pe Facebook!). Complicată este pentru că Iulian a fost până de curând cam însurat cu Ana-Maria Grigoriu, de care a introdus divorţ în vara lui 2015, însă totul s-ar fi încheiat peste mai bine de un an.

Ana Maria Grigoriu (fostă doamnă Stamate) are motive să creadă că în România doar fetele rele fac politică
Ana Maria Grigoriu (fostă doamnă Stamate) are motive să creadă că în România doar fetele rele fac politică

Handbalistul şi Ana Maria au o fetiţă, iar fosta doamnă Stamate s-a plâns unor apropiaţi că Iulian s-ar fi îndepărtat de micuţă de când a cunoscut-o pe ”Prinţesa cartofilor”. Poate aşa este, poate nu! Nu ştim dacă sportivul cu pedigree de donjuan s-ar fi lăsat influenţat de Mara, dar ştim că politicienii au o mare putere de convingere şi nimic n-ar fi exclus.

Pagina de Facebook a handbalistului e o ”tribună” la care sexy-PNL-ista îşi promovează mesajele electorale
Pagina de Facebook a handbalistului e o ”tribună” la care sexy-PNL-ista îşi promovează mesajele electorale

Şi mai ştim şi faptul că el este atât de fascinat de sexy-viitoarea deputată (cu toate că niciunul nu-şi asumă public vreo relaţie) încât distribuie pe pagina lui de Facebook toate postările Marei. Ăsta e semn clar că se potrivesc fie şi măcar de amorul… politicii. Dacă cineva cunoaşte mai multe detalii, ne poate scrie pe pont@cancan!

Adrian Nicolae
 

Citește și...