Are afaceri în construcţii şi ”hobbyuri” ultra-costisitoare. El e milionarul din Bacău cu 3 Ferrari-uri!

Publicat: 18/12/2016 | 00:16

În anul 2011, Costică Rusu apărea în Revista Forbes, fiind unul dintre cei mai bogaţi băcăuani. La acea vreme, afaceristul avea o avere estimată la 10 milioane de euro. Rusu a fondat compania Unic General Constructor, prin care ulterior a făcut mai multe achiziţii, dezvoltând în Bacău o serie de afaceri care i-au permis să se ocupe de cea mai mare pasiune a sa: maşinile scumpe!

Costică Rusu a intrat în atenţia publicului cu extravaganţele sale în materie de maşini luxoase. Acesta avea, la un moment dat, un Bentley de 200.000 de euro, două Ferrari, un Porsche 911, un Hummer şi un Rolls Royce, precum şi o colecţie de motociclete! De altfel, afaceristului îi şi place la nebunie să epateze, fiind deja celebru episodul petrecut în urmă cu şase ani de zile, atunci când Costică Rusu a mers, alături de soţia sa, la Geneva, acolo unde studia fiica lor, reuşind să lase pe toată lumea cu gura căscată atunci când şi-au făcut apariţia în câte un Ferrari decapotabil!

Imperiul financiar creat cu o serie de firme în domeniul construcţiilor i-au permis lui Costică Rusu să cumpere şi un al treilea Ferrari decapotabil!
Imperiul financiar creat cu o serie de firme în domeniul construcţiilor i-au permis lui Costică Rusu să cumpere şi un al treilea Ferrari decapotabil!

Se pare însă că, deşi “garajul” său de lux este unul suficient de impresionant încât să-i uimească şi pe mulţi dintre milionarii europeni, lui Costică Rusu i s-a lipit de suflet marca faimosului “căluţ cabrat”, deoarece CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe afacerist în timp ce savura o tură cu un al treilea Ferrari decapotabil. Nu doar iubirea pentru marcă a rămas constantă, ci şi cea pentru un anume tip de numere de înmatriculare, care conţin, cum altfel, numele milionarului! Dacă cele două maşini care au făcut furori la Geneva aveau plăcuţele cu BC-01-RUS şi BC-101-RUS, de data aceasta Costică Rusu a ales pentru noul Ferrari numărul BC-03-RUS. Nu este exclus ca acesta să îşi mărească din nou colecţia, însă momentan pare să savureze din plin plimbările cu noua achiziţie de lux la care mulţi doar visează!

(Georgiana Laciu)

Citește și...