Aşa arată vila abandonată a lui MIKE TYSON, în care nu a locuit nimeni aproape 20 de ani. Imaginile sunt spectaculoase

Publicat: 05/12/2016 | 15:24

Vreme de ani întregi, în jurul fostului pugilist american Mike Tyson au existat adevărate controverse, în special după episodul în care, în momentul când era pe ringul de box i-a smuls urechea oponentului său.

Totuşi, dacă se ştia că pe ringul e box e un adversar feroce, multă vreme s-au ştiut destul de puţine despre stilul de viaţă al acestuia. Asta deoarece Mike Tyson mereu a avut gusturi extravagante, iar asta o dovedeşte şi o vilă pe care acesta a deţinut-o până în anul 1999, în oraşul Ohio din Statele Unite ale Americii. Din clipa în care a trebuit să o vândă pentru 1,3 milioane de dolari, nimeni nu a mai locuit acolo timp de aproape 20 de ani. Asta deoarece vila a rămas goală, iar nimeni nu s-a mutat în camerele luxoase, pe care între timp le-a acoperit praful.

Cel care a trecut pragul vilei din Ohio a fost un fotograf pe nume Johnny Joo, care a dorit să arate tuturor cum arată în prezent construcţia impresionantă. Acesta a documentat întreg imobilul care pare să păstreze intactă atmosfera anilor ’90.

„Călătoriile mele m-au purtat mereu în locuri destul de stranii, dar nimic nu se poate compara cu această vilă, care i-a aparţinut lui Mike Tyson. Atmosfera era una rece, dar nu înfricoşătoare, iar multe dintre lucruri au fost pur şi simplu abandonate când el a plecat de acolo“, a povestit Johnny Joo, potrivit Daily Mail.

Citește și...