Atac armat la Universitatea din Ohio. Opt persoane impuşcate!

Publicat: 28/11/2016 | 18:21
Atac armat la Universitatea din Ohio. Opt persoane impuşcate!

Tinerii care învaţă la o universitate din Ohio au fost ţinta unui atac desfăşurat în urmă cu puţin timp în SUA. Opt oameni au fost răniţi de un trăgător, fără să existe deocamdată o explicaţie a atacului.

UPDATE 18.40. Potrivit unui oficial al Poliţiei, un suspect a fost doborât, nu ar fi fost mai mulţi atacatori, iar ameninţarea a fost înlăturată.

UPDATE 18.15  Intr-un mesaj pe contul de twitter al facultăţii, studenţii au fost sfătuiţi „să se adăpostească, să fugă, să lupte cu atacatorul”. Informaţiile cum că ar fi fost mai mulţi atacatori nu au fost confirmate oficial. Zeci de poliţişti şi agenţi FBi supraveghează zona iar potrivit unei televiziuni locale, un suspect a fost împuşcat de autorităţi, în timp ce un alt atacator este căutat acum.

Autorul nu a fost încă prins de Poliţie, dar o persoană înarmată este căutată acum de autorităţi, oamenii aflaţi în apropierea campusului fiind sfătuiţi să se adăpostească, relatează CNN. Nu este clar nici dacă este vorba de un singur atacator sau mai mulţi. Dintre cele opt persoane împuşcate, una se află în stare critică, iar celelalte şapte sunt în stare stabilă. Potrivit NBC News, cele opt persoane au fost transportate la spital. (Gabriel Niculescu)

Citește și...