Băse a făcut primele declaraţii despre divorţul dintre Eba şi Syda. De ce nu îi sfătuieşte să se mai împace: „Viaţa nu este…!“

Publicat: 04/09/2016 | 21:47

În această seară, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a vorbit despre divorţul fiicei sale Elena de cel care i-a fost soţ până de curând.

Cum vestea divorţului dintre Elena şi Bogdan „Syda“ Ionescu a stârnit o avalanşă de comentarii, Traian Băsescu a considerat necesar să facă lumină despre toate cele întâmplate, iar tocmai de aceea a şi dat câteva declaraţii, la România TV, primele în acest sens, despre despărţirea celor doi (citeşte AICI mai multe).

„Eu mi-am dorit tot timpul un băiat, dar am două fete“, a glumit Traian Băsescu în direct, când a început să vorbească despre divorţul fiicei sale Elena de Bogdan Ionescu. Mai mult, fostul preşedinte a povestit că nu este supărat de cele întâmplate, chiar dacă familia sa trece printr-o perioadă mai delicată acum, din pricina faptului că la mijloc sunt şi cei doi copilaşi pe care fiica sa mai mică îi are cu Syda.

Fostul preşedinte a mai povestit că micuţii au rămas alături de fiica sa, iar înainte ca actele de divorţ să fie semnat de către cei doi, a existat o discuţie în care s-a încercat remedierea situaţiei. Mai mult, de la această discuţie nu au lipsit nici părinţii lui Bogdan Ionescu şi nici soţia lui Traian Băsescu, Maria: „Am discutat cu amândoi, dar şi cu fiecare în parte. Chiar şi cu părinţii lui Bogdan“.

Mai mult, întrebat dacă ar trebui să existe o încercare de reconciliere dintre cei doi, fostul preşedinte a dat următoarea replică: „Nu, şi nici nu cred că ar trebui să mai încerce. Asta e, viaţa nu este reversibilă, au luat o decizie, fiecare trebuie să îşi urmeze de acum drumul, însă cu mare grijă pentru viitor“.

Citește și...