Caz şocant la Iaşi! Un bărbat a încercat să violeze o studentă cu un… pămătuf pe organul genital! Explicaţia bărbatului este halucinant

Publicat: 26/08/2016 | 13:56
Caz şocant la Iaşi! Un bărbat a încercat să violeze o studentă cu un… pămătuf pe organul genital! Explicaţia bărbatului este halucinant

Anchetatorii ieşeni au dezvăluit care sunt cele mai ciudate acte de viol sau de tentativă la viol la care au fost solicitaţi să intervină în ultimii ani.

Un astfel de caz a fost cel pe care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au soluţionat în anul 2012, atunci când un bărbat trecut de prima tinereţe a vrut să violeze o tânără cu un pămătuf pus pe penis. Atunci, Ioan Suruceanu, de 52 de ani, se afla pe 26 iulie, în toiul zilei, în zona Nicolina. La un moment dat, pe o alee, a zărit o fată tânără, de 20 de ani. Instinctul sexual al bărbatului l-a îndemnat pe acesta să ignore că soarele era sus pe cer şi că zona era circulată. Fără prea multe explicaţii a doborât-o pe fată la pământ şi a început să o pipăie, manifestându-şi evident intenţia de a o viola.

După ce s-a urcat peste victimă, Soroceanu s-a descheiat la prohab şi a început să tragă de hainele fetei, pentru a le rupe. În timp ce violatorul înfierbântat, pe jumate dezbrăcat, se afla peste ea, fata a observat un lucru ciudat la acesta. Pe organul genital, Soroceanu îşi pusese un pămătuf asemănător celor folosite la brelocuri. În acel moment a început să ţipe, iar câţiva trecători au ajuns la locul faptei. Martorii au salvat-o pe fată din mâinile agresorului, totodată imobilizându-l pe Soroceanu până la venirea poliţiştilor.

Dus la audieri, Ioan Soroceanu nu a recunoscut tentativa la viol. Ba, mai mult, a precizat că nu a vrut decât să o ajute pe fată, care i s-ar fi confesat cu privire la nişte probleme familiale. Agresorul nu a putut să explice mai exact, în ce măsură o ajuta pe victimă în momentul în care se afla deasupra ei şi încerca să o violeze. Pămătuful folosit într-un mod neconvenţional de Ioan Soroceanu a fost fotografiat de anchetatori şi păstrat ca probă. În urma discuţiilor purtate cu acesta, oamenii legii au ajuns la concluzia că agresorul şi-a pus pămătuful pe penis cu intenţia de a se proteja în cazul în care ar fi ejaculat după consumarea violului. Pentru fapta sa, ieşeanul a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Citeşte mai multe pe Adevarul.ro.