Acasă » Știri » Ce momente ne-au lăsat muţi de uimire la „Românii au talent“! Vezi cele mai tari faze din cea de-a şasea ediţie

Ce momente ne-au lăsat muţi de uimire la „Românii au talent“! Vezi cele mai tari faze din cea de-a şasea ediţie

De: Cancan 25/03/2016 | 20:00
Ce momente ne-au lăsat muţi de uimire la „Românii au talent“! Vezi cele mai tari faze din cea de-a şasea ediţie

Până acum, CANCAN.ro v-a obişnuit cu cele mai bune momente de la super-show-ul de televiziune, „Românii au talent“ care e pe cale să înceapă, de la 20:30.

Tânărul din imagini a reuşit performanţa să ajungă direct în semifinală! Totul datorită vocii sale speciale!
Tânărul din imagini a reuşit performanţa să ajungă direct în semifinală! Totul datorită vocii sale speciale!

UPDATE 23:10 S-a întâmplat! Un puşti a urcat pe scenă, ne-a cântat despre „Sunday Morning“, aşa cum ar face-o cei de la Maroon 5, şi-a fost trimis direct în semifinală. Andrei şi Mihaelei le-a plăcut atât de tare momentul, că l-au mai ţinut pe scenă, să le mai cânte o dată, dacă tot nu-l mai văd până în semifinală.

Prima piesă ”grea” din această seară. Ieşeanca i-a uimit pe toţi cu o arie de operă!
Prima piesă ”grea” din această seară. Ieşeanca i-a uimit pe toţi cu o arie de operă!

UPDATE 23:00 O ieşeancă ne-a făcut, aşa cum îi place Andrei să zică, pielea de găină! Vocea sa e una de soprană desăvârşită, pentru că ne-a cântat o arie cu atâta lejeritate, încât am avut senzaţia că putem face asta şi noi, atât de simplu părea. Mihaela, la cei 45 de ani, ne spune că nu muzica îi asigură traiul, fiindcă e o doar pasiune nestinsă de-a ei.

Cei doi acrobaţi au lăsat juraţii muţi de uimire!
Cei doi acrobaţi au lăsat juraţii muţi de uimire!

UPDATE 22:40 Doi tineri acrobaţi au reuşit să facă un număr atât de bun, că Smiley şi Bartoş exclamă în tandem, din culise. Au avut atât de multă viteză, că ne-am ţinut respiraţia, să nu pierdem vreun detaliu din numărul lor. Nu de alta, dar a durat vreo 15 ani până au ajuns şi pe scena de la „Românii au talent“

Asa se face arta...pe genunchi!
Asa se face arta…pe genunchi!

UPDATE 22:35 O tânără actriţă a Teatrului Naţional din Iaşi a adus magia spectacolului cu păpuşi pe micul ecran. Ada Lupu se numeşte şi e considerată un fenomen în ceea ce priveşte actoria, fiindcă are în palmares câteva premii, primite pe la tot soiul de concursuri de teatru din ţară. Juraţii s-au declarat mulţumiţi: Ada a reuşit să-i facă să se simtă din nou ca nişte copii.

UPDATE 22:30 De câte cărţi de joc e nevoie ca să dovedeşti că eşti un magician iscusit? De o poveste extrem de bine îmbinată, spusă direct pe masa juriului, cu ajutorul unui pachet voluminos de cărţi de joc. Cel care a reuşit să ne cucerească e un fost un pasionat de poker, care s-a lecuit de acest joc de noroc, dar şi-a păstrat talentul.

Marimba, un instrument mai puţin obişnuit, dar de efect!
Marimba, un instrument mai puţin obişnuit, dar de efect!

UPDATE 22:25 Nu e nevoie să vii cu ţambalul pe scenă ca să dovedeşti că eşti talentat. Dar ca să îţi asiguri patru de „da“, trebuie să fii un percuţionist extraordinar, aşa cum a decretat şi Andi Moisescu. De asta a dat dovadă un tânăr, în aceste momente, că poate îmbina muzica mai comercială cu un instrument mai puţin cunoscut, marimba.

UPDATE 22:10 „Viorele, Viorele…“ e tot ce-am înţeles de la nu foarte talentatul concurent de pe scena emisiunii. Cam asta au înţeles şi membrii juriului, fiindcă omul nostru n-a trecut mai departe, iar drept răsplată pentru vocea sa, a primit patru de „NU“.

Tânărul a reuşit să se joace cu sticlele, la marea artă, spre deliciul Mihaelei..
Tânărul a reuşit să se joace cu sticlele, la marea artă, spre deliciul Mihaelei..

UPDATE 22:00 Un băiat muncitor, la bustul gol – spre deliciul Mihaelei Rădulescu, ne dovedeşte că talentul merge uneori foarte departe. Aşa că s-a apucat să facă flotări… pe patru sticle goale, un moment în care am stat cu sufletul la gură, nu cumva să se producă vreun dezechilibru.

O interpretare absolut remarcabilă a acestui tânăr, la pian
O interpretare absolut remarcabilă a acestui tânăr, la pian

UPDATE 21:55 Vă spunem sincer că nu ne aşteptam ca tânărul din faţa noastră, să fie atât de talentat. La cei 17 ani, se pare că deja e un maestru al pianului. Nu vrem să exagerăm, dar Mozart ar fi invidios de repeziciunea cu care lui Andrei Mihai i se mişcă degetele pe clape. „Mi-e şi jenă să te jurizez la cât eşti de bun!“, îi mărturiseşte Mihaela Rădulescu, iar Andra e-n picioare şi-l aplaudă.

UPDATE 21:40 Viaţă şi acordeoane pe scena talentelor, în această seară! Cel puţin, asta credem că şi-a spus concurentul pe care îl avem în faţa ochilor, fiindcă în momentul în care a început să cânte, a trecut prin toate genurile de muzică. Sperăm ca-n semifinală să ne dovedească ceea ce noi ştim deja, că e concurentul care poate să cânte cele mai multe piese deodată.

UPDATE 21:26 Un tânăr a reuşit să încânte pe toată lumea, în special pe Mihaela Rădulescu, cu ritmuri nebune de salsa. ”E momentul în care Mihai Petre şi-a făcut harachiri” a spus Andi Moisescu, în glumă. Concurentul a fost propulsat în ediţia următoare cu majoritate de voturi. Călinescu a fost mai rezervat în a-i da votul…

Cei trei copii au induioşat publicul cu interpretarea lor
Cei trei copii au induioşat publicul cu interpretarea lor

UPDATE 21:10 Nu ştim dacă familia din faţa noastră îşi zice „Cinci“ şi în buletin, dar atâţia membrii au urcat pe scenă. Şi ne-au emoţionat foarte tare cu momentul lor, pentru că au dovedit toţi cât sunt de talentaţi. Mai ales în momentul în care ne-au cântat „Hallelujaha lui Leonard Cohen, într-un tablou ideal de familie. Da, acesta a fost momentul pe care îl aşteptam cu toţii, să îl vedem pe Florin Călinescu în lacrimi. De emoţie, desigur.

Omul Orchestră l-a impresionat pe Andi Moisescu
Omul Orchestră l-a impresionat pe Andi Moisescu

 

UPDATE 21:05 Florin Moş ar putea fi numit cu uşurinţă „omul orchestră“, iar asta deoarece cântă la mai bine de 5 instrumente în acelaşi timp. Totuşi, numărul său a fost oprit, iar omul nostru trimis la plimbare, iar sfatul lui Călinescu a fost să îşi „împacheteze mai frumos numărul“.

Cei trei tineri din Republica Moldova au executat mişcări dificile
Cei trei tineri din Republica Moldova au executat mişcări dificile

UPDATE 20:55 O gaşcă de băieţi talentaţi, din Republica Moldova, a venit ca să rupă scena de atâta dans. Sunt atât de buni, încât unul dintre ei a început să îşi execute mişcările într-o singură mână. Curioasă nevoie mare, Mihaela a avut primul moment în care a încercat să dezbrace din priviri un concurent. De data aceasta, pentru a vedea ce fel de tatuaj are unul dintre băieţii din trupă, pe abdomen. Ba chiar l-a întrebat dacă „scrisul merge mai jos“.

UPDATE 20:40 După vestea că Beyonce de România s-a apucat de videochat, iată că n-a durat mult până când unul dintre concurenţii show-ului „Românii au talent“ a făcut o mărturisire înainte să urce pe scenă. Da, aţi ghicit, că a făcut videochat. Dar nu ăsta e talentul cu care a venit să ne impresioneze, ci a început să danseze cu două „instrumente“ demne de orice ninja.

În această vineri, vom avea pe micul ecran noi concurenţi gata să dovedească cât sunt de talentaţi, iar cea de-a şasea ediţie se anunţă a fi un adevărat spectacol. Totuşi, pe lângă clipele de amuzament, îl vom vedea pe unul dintre juraţi plângând. Cel care va fi emoţionat până la lacrimi este Florin Călinescu, iar în puţin timp vă vom dezvălui şi care fost momentul care l-a făcut să nu se poată opri din plâns.

Până acum, în cele cinci ediţii care au trecut parcă într-o secundă, am avut în faţa ochilor atât momente remarcabile, dar şi clipe în care le-am putut citi juraţilor dezamăgirea pe chip. În urmă cu doar o săptămână, vă spuneam că pe scena de la „Românii au talent“ a avut loc şi-o premieră mondială. Atunci, un concurent care părea să nu aibă nicio noimă despre ce înseamnă tehnologia, mai ales cea de ultimă oră, venea c-o invenţie despre care Andra spunea că miroase a… slănină.

Nu spunem că nu ne-a plăcut invenţia omului, aşa cum nu spunem că n-am apreciat glumele unei blondine din Vaslui. Cea care i-a propus Mihaelei Rădulescu un soi de „afacere“: să pună împreună la cale scenariu unui show care să fie dedicat obezelor.

Aşadar, aşa cum v-am obişnuit, vă propunem să ne dăm întâlnire de la 20:30, când vă vom ţine la curent cu cele mai tari faze din această ediţie a emisiunii „Românii au talent“!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe care îl ai sigur în casă
Ce se pune la rădăcina roșiilor să crească mari și gustoase. E un ingredient pe...
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc din propria cenușă
Singurele zodii care vor face bani frumoși în următoarele trei săptămâni. Vine norocul și renasc...
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina D, e mai bun ca somonul și îl găsești în toate supermarketurile din România
Care este cel mai sănătos pește de mâncat. Este ieftin, are mult calciu și vitamina...
×